«перша чеська барбі ” з дитинства прагнула бути схожою на героїнь з улюблених мультиків. Будучи ще зовсім маленькою вона почала фарбувати волосся і користуватися косметикою.

До 17 років габріела збирала гроші, які заробляла співом, а потім вклала їх у свою першу операцію. Дівчина збільшила груди від природної чашки d до чашки h.

У віці семи років я зрозуміла, що буде важко коли-небудь стати справжньою принцесою з аристократичними титулами, тому я сказала собі, що стану принцесою по-своєму. Я почала вчитися співати і врешті-решт виграла вокальні та акторські конкурси і поступово стала відома», — зізнається 20-річна габріела.

Крім цього габріеле часто вводять філер для губ і лінії підборіддя, а також ботокс для видалення мімічних зморшок з чола, який за останні три роки коштував приблизно 45 192 доларів.

Цього року лікарі зробили їй вже другу операцію по збільшенню розміру грудей до колосальної j-подібної форми. Задоволення не з дешевих, воно обійшлося їй більш ніж в 7747 доларів.

Я завжди любила принцес і з раннього віку знала, що красива зовнішність важлива для кожної успішної жінки, яка хоче знайти принца», — говорить блондинка.

Дівчина зізнається, що завжди була одержима красою. Її мета-мотивувати дівчат по всьому світу реалізовувати свої мрії. Це прийшло їй в голову ще в юному віці. Через насмішок однокласників майбутня барбі вирішила довести всім, що доб’ється бажаних висот і зможе надихати оточуючих.

Я стала жертвою жорстоких знущань в початковій школі, які досягли такого ступеня, що у віці дев’яти років я захотіла накласти на себе руки. Пластична хірургія безумовно не врятувала моє життя, але врятували мої близькі і моя внутрішня сила. Я хочу створити і розвинути фонд, який буде дуже конкретно допомагати дітям, які страждають від знущань, проти системи, яка в даний час не в змозі їх захистити», — ділилася барбі в інтерв’ю.

Крім цього в планах дівчини стати відомою співачкою і актрисою. Вона постійно прокачує свої навички. Кінцева мета габріели-продати madison square garden в нью-йорку.

Я не заперечую, що лялька барбі є для мене великим джерелом натхнення, але це більше, ніж просто її зовнішній вигляд. Мене надихає в основному те, що вона зображує», — говорить габріела.

+10таїсія ступіна