Часто жінки люблять компліменти. Завжди приємно почути, як ти посвіжіла і покращала. А щоб частіше чути компліменти, намагайтеся вибирати сучасну і стильний одяг. Ось кілька образів для зрілих жінок, які дозволять виглядати молодше свого віку.

Приклади

  • ефектне плаття в клітку з коричнево-червоних тонах. Модель класичного а-силуету з англійським коміром з лацканами і вільними рукавами на вузьких манжетах. Спідниця прямого, досить вільного силуету з розрізами в бічних швах, довжина – нижче коліна. До образу обрані високі чоботи з темно-червоної замші. Модель на стійкому каблуці з вузькими халявами. Додаткова деталь-червона сумка чіткої форми з обробкою з коричневих шкіряних ремінців. У прохолодний день плаття можна доповнити модною трикотажної безрукавкою рудого кольору.

  • ще одне жіночне плаття, модель зшита з тканини з квітковим принтом на бірюзовому тлі. Модель а-силуету, приталена з довгими рукавами. Спідниця злегка розкльошена з лінією подолу у формі півкола. Як доповнення використовується в’язаний джемпер, який накинутий на спину, і високі фіолетові чоботи із замші. А якщо похолодає, то джемпер з ефектом омбре, можна буде надіти поверх сукні.

  • фіолетове плаття міді в дрібний горошок-відмінний вибір. Модель виглядає дуже жіночно і ви обов’язково зберете шквал компліментів. Сукня а-силуету, талія підкреслена широким шкіряним поясом. Доповнення-високі фіолетові чоботи із замші, бузкова сумка і теплий в’язаний кардиган з пряжі бузкового кольору. Його можна надіти або просто накинути на плечі.

  • не варто поспішати прибирати легкі літні сукні, вони прекрасно вписуються в осінні образи. Модель з легкої тканини кольору хакі з рожевим квітковим принтом. Сукня максі з розрізами по бічних швах, модель приталена, вона красиво окреслює фігуру. До вбрання вибрали коротку куртку кольору хакі і світло-бежеві ботильйони на низькому стійкому каблуці.

  • яскравий образ з плісированою спідницею і в’язаним светром. Довга спідниця плісе червоного кольору відмінно буде виглядати не тільки з легкої блузкою, але і з теплим светром. До спідниці вибрали яскраву модель, верх светри пов’язаний з пряжі оранжевого кольору, а нижня частина – блідо-коралова. Такий яскравий образ самодостатній, він не потребує доповненнях. Взуття до вбрання варто вибрати нейтральну, наприклад, підійдуть нюдові туфлі.

  • осінній образ з літньою спідницею може бути дуже стильним. Спідниця довга, з білої тканини з принтом в бежево-коричневих тонах. Модель силуету трапеція із застібкою по центру переду зверху до низу. Розстібаючи і застібаючи гудзики внизу, можна самостійно регулювати висоту розрізу.. До спідниці вибрали гонкий жовто-бежевий джемпер і в’язаний кардиган до тон джемперу. Кардиган з укороченими рукавами, без коміра. Доповнюють образ світло-коричневі замшеві туфлі. По-моєму, відмінний образ для ранньої осені.

  • дуже гарний образ з синьо-зелених тонах. Прямі штани кольору морської хвилі наділи в комплекті зі світло-блакитним джемпером з vобразним вирізом. Поверх джемпера наділи бірюзовий жакет класичного крою. Ефектним доповненням виступає легкий шовковий шарф з малюнком в синьо-зелених тонах, багатобарвна замшева сумка в тон і світло-сірі кросівки.

  • модний монохромний образ в світлих відтінках стриманого сіро-зеленого кольору. Комплект складається з трикотажного костюма і модної шубки зі штучного хутра. Шубку можна просто накинути на плечі, якщо на вулиці не дуже холодно. Доповнять образ світло-сірі кросівки.

  • джинсові костюми знову в моді, чому особисто я дуже рада. У комплект входять прямі джинси і куртка. Образ доповнює вільна сорочка білого кольору з сіро-білим принтом і яскраво-жовта сумка.

  • чи любите ви в’язане пальто? особисто мені ця річ здається дуже затишною модель в біло-жовто-коричневих тонах з класичним візерунком «зигзаг» і довжиною нижче коліна відмінно доповнить будь-який комплект з джинсами. До цього чарівного образу додали елегантний капелюх, жовто-бежевий в’язаний шарф і світло-сірі кросівки.

Джерело stil.mirtesen.ru