Олімпійська чемпіонка з фігурного катання аліна загітова не раз у себе в мікроблозі висловлювалася на захист тварин. Також після успіху спортсменки на змаганнях в 2018 році адміністрація префектури японського міста ніїгата і товариство захисту собак акіта-іну подарували спортсменці цуценя. Дівчина назвала його масару.

Але образ «хорошої дівчинки» був зруйнований, коли загітова з’явилася на своїй особистій сторінці в instagram в шубі з натурального хутра.

Шанувальники довго не могли повірити, що спортсменка може надіти не штучне хутряний виріб. Сумніви розвіяла одна передплатниця, вона скинула в коментарі посилання на сайт цуму. Виявилося, що шуба належить бренду tom ford і коштує трохи більше 645 тисяч рублів.

Фанати не змогли приховати розчарування і почали негативно висловлюватися щодо загітової і її принципів. Також деякі передплатники згадали, що і до цього спортсменка одягала речі з натуральної шкіри, а також носила пуховик, де був присутній хутро тварин в якості акцентів на рукавах і комірі.

view this post on instagram

A post shared by alina zagitova (@azagitova)

«красуня! я тільки сподіваюся, що це штучне хутро, тому що справжнє хутро прикрашає тільки тварин», «це справжнє хутро кроликів. Так вона і до цього носила пуховик moncler з хутром, сумки та взуття зі шкіри.

Людмила мітрохіна