Шуби зі штучного хутра – це головний тренд, який не втрачає своєї актуальності протягом вже декількох останніх сезонів.

Вироби з еко-хутра знову завойовують лідируючі позиції в світі моди. Різноманіття кольорів і фактур цього матеріалу дозволяє створювати справжні творіння мистецтва, які багато в чому навіть перевершують натуральні хутра.

Еко-шуби

Останнім часом шуби зі штучного хутра користуються величезною популярністю у всьому світі. Сьогодні, для того щоб виглядати розкішно, зовсім не обов’язково витрачати цілий статок на дорогу шубу.

Адже за зовнішнім виглядом сучасний штучне хутро максимально наближений до натурального і може в точності відтворювати хутро тварин.

Тому шубки зі штучного хутра виглядають не менш привабливо і солідно. А головне – вони доступні всім бажаючим.

Кожна жінка, яка мріє про пухнастою, красивою шубці, напевно, замислювалася – яку шубу вибрати, натуральну або штучну. З одного боку, натуральні хутра надзвичайно красиві і розкішні.

Але, з іншого боку, не кожна жінка захоче носити шубу, усвідомлюючи, що вона коштувала життя декількох десятків, а то і сотень тварин. Тому жінки, яким не байдужа доля беззахисних тварин, вважають за краще шуби зі штучного хутра.

У цьому прагненні їх повністю підтримують багато дизайнерів, які щороку створюють надзвичайно красиві і модні штучні шубки, нічим не поступаються натуральним.

Завдяки цьому піднімається престиж і популярність штучного хутра.

Еко-шуби-фото

Сучасні технології дозволяють створювати штучне хутро будь-якої фактури. Можна зімітувати хутро норки, єнота, лисиці, каракуля, ондатри і навіть хутро будь-якої екзотичної тварини

А відрізнити натуральне хутро від штучного часто може тільки професіонал.

По суті, штучне хутро-це текстильний матеріал, виготовлений тканим, клейовим, нетканим або трикотажним способом. До грунтовій основі з бавовни або синтетичних волокон перекріплюють ворс з лавсану, нітрону, віскози, вовни та інших волокон.

Вибираючи шубу зі штучного хутра, варто звернути увагу на моделі з натуральними волокнами, так як вони дозволяють тілу «дихати».

Як доглядати за еко-шубою

Важлива особливість шуб зі штучного хутра – їх довговічність, стійкість до дії світла і стирання. При правильному догляді вони прослужать вам набагато довше натуральних. А доглядати за еко-шубами дуже просто!

Штучні шубки можна прати при температурі не вище 45 градусів, тоді вони не втратять своєї форми. Прати їх краще вручну, а сушити при кімнатній температурі, розвісивши на плічках.

Зберігати виріб слід в “вільних” умовах-на широких плічках, бажано в чохлі і не захаращеному шафі.

Засіб від молі не завадить вашій штучній красуні, хоча моль не є особливою любителькою такого хутра. Жирні плями на шубі, нехай навіть штучної, краще виводити в хімчистці.

Але можна впоратися і своїми силами, протерши забруднене місце сумішшю крохмалю і бензину. Щоб надати штучному хутру блиску і м’якості, можна протерти його ганчірочкою, змоченою в розчині 9 частин денатурату і частини гліцерину, розведених в 100 г води.

Джерело https://ya-modnaya.ru

Джерело