Формат блисків серії fenty beauty gloss bomb cream color drip lip cream відрізняється від попередньої серії блисків тільки написами на флаконі.

Деякі незадоволені якістю флаконів, а я нічого поганого сказати не можу: вони не течуть, написи не стираються, єдиний мінус — мікроподряпини, але і то вони непомітні.

За формою — пентагон, як і багато флаконів бренду.

Спонжик пухкий, щільний, не згинається. Блиск наносити їм зручно, хоча для цієї формули на ньому забагато блиску.

Відразу розберемося з запахом. Запахи у всіх блисків марки різні (ті, що я нюхала), цей пахне бубль-гумом. І зазвичай запах насичений і навіть нав’язливий, але я не можу цього оцінити — після ковіда мій нюх дуже знижено, а деякі запахи я взагалі не відчуваю. Загалом, тут я відчуваю запах, тільки якщо уткнусь носом в спонж.

Mauve wive$ – це rosy mauve, як написано на офіційному сайті. Холодний рожевий, трохи бруднуватий і трохи хамелеонящій з більш лілового в рожевий. У флаконі здається холодніше, підсумковий колір буде залежати від кольору ваших губ.

Текстура відрізняється від класичних gloss bomb: блиск менш щільний, не створить дзеркальної гладі, як напівпрозорі версії. Його неможливо нанести щільно, нашарувати, тому що блиск… Затікає, на жаль.

Мені навіть нема в чому звинуватити марку, тому що так він виглядає на промо.

На своїх губах я не бачу затікань в дзеркалі, але вони прекрасно видно на фото. Видно, що пігмент трохи збирається в складочках руки.

Взагалі, заміс-то непростий. Ось ці маленькі крапочки-це не дефект фотографії, це якийсь наномікрошіммер, який не розгледіти очима. Тільки макрооб’єктив, тільки хардкор.

Блиск нанесений зі спонжа, але таким шаром не вийде його носити, він рідкуватий для цього.

Це вміст одного спонжа, та й то не цілком.

Штучне холодне світло.

А ось тут вже виходить ідеальний нюд – коли блиск завдано супертонко, або просто вже почав вбиратися.

Уходовые властивості у блиску є, але вони для мене програють gloss bomb, догляд не такий сильний. Видно, що губи розгладжені, рівні. Але, якщо є лущення, сухі ділянки, то блиск їх пом’якшить на той час, поки присутній на губах, навіть якщо таким тонким шаром. Замінювати бальзам їм-погане дао.

Стійкість-кілька годин. Перші години півтори ще добре проглядається покриття, а далі утворюється якраз найтонший шар з красивим ефектом вологих губ.

Блиск не тече за контур, для мене зовсім не липкий, менш щільний і тягучий, ніж gloss bomb; скляний фініш — зовсім не до нього, ваш власний рельєф він не приховає.

Затікання є, я їх показала, але сама про них я дізналася, коли почала фотографувати макро для поста, в реальності не помічала.

Для мене це ідеальна за кольором і універсальна нюдовая історія. Тут блиск тільки нанесений комфортним для мене шаром.

В цілому, я не пошкодувала про покупку, але такого захоплення, як від gloss bomb, не зазнала. Для мене він дуже цінний кольором без перекосу і переходу в теплий спектр, що зустрічається досить рідко.