Олександр розенбаум відзначив свій ювілей-13 вересня йому виповнилося 70 років. Подію артист вирішив відсвяткувати з особливим розмахом і запросив усіх своїх зіркових друзів.

День розпочався з концерту під назвою ” 70. Зворотний відлік”, який транслювався по телебаченню. Виступ найвідоміший бард нашої країни влаштував у своєму рідному санкт-петербурзі. Сцену з іменинником, до речі, розділили його імениті колеги: олена ваєнга, іраклі пірцхалава, володимир винокур, григорій лепс, тамара гвердцителі і лариса доліна.

Потім свято продовжилося в неформальній обстановці — в ресторані, який закрили спеціально під торжество. Всі гості співали улюблені хіти росіян, а в перервах пили найкращі дорогі напої.

Саме свято олександр якович відзначав цілих два дні. Судячи з усього, артист навідріз відмовляється приймати факт свого солідного віку і намагається проводити вільний час як і багато років тому — у веселій компанії з піснями і танцями.

До речі, про танці! це справа розенбаум любить, а головне вміє — причому нітрохи не гірше, ніж співати і грати на гітарі. Артист закрутив у танці красуню-гостю і довів усім, що він — ідеальний партнер для практики чуттєвого танго.

Друзі розенбаума весь вечір ділилися знімками і відео зі свята, а ми як шанувальники творчості музиканта уважно стежили за оновленнями. Шанувальники шалено раді бачити олександра яковича таким красивим, здоровим і веселим після низки чуток про онкологію барда.

Як відомо, розенбаум зовсім не дає інтерв’ю, а будь-які новини про себе в пресі закликає ігнорувати. Коли з’явилися статті з заголовками про смертельну хворобу, артист тут же заспокоїв шанувальників. Він розповів, що переніс нескладну операцію і зараз абсолютно здоровий.

До речі, останні кілька років в мережі ходять чутки про те, що у 70-річного артиста молода кохана — нібито розенбаума все частіше бачать в компанії з якоюсь красунею на ім’я дарина, яка молодша за його дочку.

Взагалі-то, олександр якович вже багато років одружений на олені савшинській. Проте, на заходах пара не з’являється, а світські хронікери раз у раз пишуть, що виконавець щосили крутить роман на стороні.

Іменинник надихнув і інших гостей наслідувати його «танцювального» прикладу. Давненько ми не бачили фронтмена групи “машина времени” андрія макаревича в танці? а ось гості торжества бачили музиканта радісним і активним — все як колишні часи.

Також гучні хіти визнав за честь і григорій лепс, якого днями вже вкотре офіційно оголосили одним з найбільш високооплачуваних артистів країни.

Навіть торт винуватцю торжества зробили особливий. Десерт чорного кольору у вигляді гітари навіть не схожий на їстівний. Може бути, саме тому гості не відразу наважилися розрізати цю красу.