Привіт, дівчата!

Флешмоб» моє ароматне я ” змусив згадати про аромат, який дуже впливає на емоційну сферу. З ним я “познайомилася” два роки тому. Справа в тому, що я люблю косметику для догляду з зеленим чаєм. Так на моїх поличках з’явився догляд за волоссям з колекції fuji green tea the body shop. Крім хороших доглядають властивостей мене підкорив аромат.

Виявилося в асортименті марки є одеколон fuji green tea c абсолютно ідентичним пахощами.

Верхні ноти: зелений чай, бергамот, лимон, мандарин.

Середні ноти: камелія, жасмин, фіалка.

Об’єм: 100 мл.

Країна: франція.

Рік випуску: 2015.

Належить до групи цитрусових ароматів. Для мене “яскраво” звучить зелений чай і лимон, через нетривалий час доносяться акорди жасмину. Аромат fuji green tea дуже різкий, підбадьорливий підійде для чоловіків і жінок. Вже через 3-4 години після нанесення на шкірі аромат не чую.

Пахощі тонізує, допомагає зосередитися на тому, що дійсно важливо. Він немов говорить:»роби, що повинно, і будь що буде”. І навіть у хвилини провалу він “підтримує»:” програно бій, але не війна”. Він наповнює впевненістю, не дозволяє зрадити себе, пробуджує сміливість. Особливо в хвилини апатії, пригніченості варто його вловити в повітрі, і миттєво виникають внутрішні сили рухатися далі. Освіжаючий fuji green tea жене геть втому, сумніви, песимізм. Для мене він не приурочений до сезону, скоріше, до настрою і ситуації, у важкі хвилини обов’язково звертаюся до нього, тому що він змушує прислухатися до себе, всупереч усьому, що відбувається ззовні.