Всім читачам мого щоденника десять тисяч років процвітання!зовсім недавно адміністрація радіо і телебачення кнр винесло постанову про “норми моралі і моральності” на тб. Війна оголошена “жінкоподібності чоловіків та іншої дефектної естетики” любителі китайських історичних дорам забили тривогу, адже в кожному серіалі багато жіночних героїв, з гнучкими станами і довгими локонами.давайте розберемося проти чого саме виступає китайський уряд.жіночний макіяж

Химерні зачіски

Манери

Гендерна розмитість

Ведучі та гості програм центрального телебачення повинні нести в маси “правильні орієнтири краси”.

Чоловік повинен виглядати відповідно до своєї статі. Найкраще ось так

З іншого боку рекомендовано “активно просувати традиційну культуру китаю” ось тут і знаходиться відповідь на питання про “солодких булочках”. Вони виживуть.у китайській класичній літературі є цілком яскраві описи красивих чоловіків. Почнемо з брутальних героїв.станом міцний, ликом темний і страшний. Брови має густі у формі латинської v, кошлатий, волохатий і погано причесаний.у дитинстві займався бойовими мистецтвами і володіє декількома видами зброї. Активно робить кар’єру в армії.

Хлопчики “солодкі булочки” станом гнучкий, особою бел і прекрасний. Брови має тонкі і вигнуті. Волосся довге, блискуче, прибрані в красиву зачіску.з дитинства вивчає писання мудреців і добре грає на цитрі. Стає імперським чиновником.

Всі інші особини чоловічої статі знаходилися в сірій зоні між цими двома архітипами.

Так що історичні дорами не постраждають, а ось новели типу “безсмертних” можуть тихо замести під килимок. Дорогі мої читачі, хто з відомих китайських, або не китайських акторів для вас справжній брутал, а хто солодка булочка? чекаю вас всіх в коментарях.