Марія горбань порадувала передплатників – вона нарешті повертається в росію після чотирьох місяців відсутності. І не одна, а в компанії новонародженого сина.

На початку червня зірка серіалу “кухня” поїхала в сша для пологів у місцевій клініці і вже 5 серпня стала мамою вдруге. Новонародженого зіркові батьки вирішили назвати ніланом. Чим надихалися марія і її чоловік кирило зоткін при виборі імені, поки невідомо. Пара вирішила не розкривати всі карти відразу.

І ось нілан, якому ось-ось виповнився один місяць, відправився в свою першу і довгу подорож з америки в росію. Трансатлантичний переліт дається складно навіть дорослим людям, але малюк, як показала актриса на одному з відео, спокійно спав на матраці і не видавав ні звуку. Марія розповіла, що вона готувалася до гіршого, але все пройшло ідеально. Як виявилося, перенести нелегкий переліт дитині допомогли спеціальні навушники з шумозаглушенням.

«мандрівник», «щастя летить в будинок», «так зворушливо», «який милий», «солодко спить», — написали під відео з ніланом фоловери.