Ще задовго до пандемії в житті актриси любові толкаліної з’явився чоловік, якого вона представила публіці лише в 2020-му.з британським композитором саймоном бассом артистка зустрічалася чотири роки, і навіть ходили чутки, що пара вже офіційно оформила свої стосунки.

” щоб покінчити з усіма чутками, розмовами, плітками і пересудами — моє серце вже чотири роки живе в самому центрі the capital of great britain», — писала зірка в instagram.

Однак минулого літа толкаліна приголомшила заявою, що якийсь час тому розлучилася з британцем і знову знаходиться в статусі вільної жінки. За її словами, стосунки з музикантом не витримали перевірку. Тоді завидна наречена кілька місяців провела в селі зі своїми батьками і зрозуміла, що ніколи не зможе переїхати в іншу країну. Навіть заради коханого чоловіка.

“остаточне рішення прийняла після розмови з мамою, яка сказала: ось ти поїдеш, а хто ж тут з нами залишиться? трапся що, хто ж приїде? » — ділилася толкаліна.

Після цих слів актриса додала, що думки про переїзд залишилися в минулому, а головне завдання тепер — побудувати в селі новий будинок, в якому гостюватиме її дочка марія разом зі своїм чоловіком.

При цьому любов запевняла: про своє рішення не шкодує і навряд чи коли-небудь захоче все поміняти. Вона визнавала, що як і раніше відчуває ніжні почуття до чоловіка, але йти на компроміси заради нього не готова. До того ж, через пандемію вони з саймоном не можуть відвідувати один одного, а підтримувати відносини на відстані виявилося надто вже важко для артистки.

«весь цей час ми з саймоном зідзвонювалися і якось прийшли до того, що не зможемо бути разом, живучи в різних країнах, це однозначно неможливо»,-пояснювала толкаліна.

Але ось минуло два роки (хоча сама актриса запевняє, що всього півроку), і толкаліна знову вирушила в лондон до саймона. Судячи з усього, пара не витримала розлуку, і тепер любов якийсь час погостює у свого коханого.

” порадійте за мене, я в лондоні! саймон обіцяв приготувати вечерю на честь мого приїзду. Ми не бачилися півроку…здрастуй, моє улюблене місто, я знову з тобою», — повідомила артистка підписникам.

Чоловік влаштував своїй обраниці романтичну вечерю, а після вони вирушили гуляти по брегам темзи.

Сподіваємося, що любов толкаліна дійсно щаслива перебувати в компанії коханої людини. У них могла б вийти просто ідеальна сім’я-тим більше, що дочка актриси поважає мамин вибір. У своєму instagram марія кончаловська розповідала, що саймон — прекрасна і позитивна людина.

«він дуже весела людина, пише круту музику і віртуозно грає на фортепіано”, – ділилася марія.

Зі своїм батьком — єгором кончаловським — марія також підтримує спілкування. Любов прожила в щасливому шлюбі з режисером більше десяти років, так і не поставивши штамп в паспорті. Пара офіційно оголосила про розставання в січні 2017 року, хоча розійшлася задовго до цього. Екс-закохані зуміли зберегти приятельські стосунки.

«любов веде спосіб життя, який їй подобається. Він полягає у вічному русі. Стабільність – не про неї. Люба-дуже повітряна людина. В цьому і полягали складності нашого спільного життя. Нам було важко співіснувати під одним дахом. Я завжди хотів якоїсь стабільності, але з нею в цьому плані важко», — зізнавався кончаловський.

Нинішній же обранець толкаліної в розлученні і є батьком вже дорослих дітей. Британець багато років пише музику для популярних поп-виконавців-серед них мадонна і роббі вільямс. Він-володар багатьох нагород, у тому числі призу каннського фестивалю за кращу композицію. Працював з відомими режисерами, включаючи джорджа лукаса.

Саймон, до речі, обожнює російську культуру, добре знає нашу мову і розбирається у вітчизняній музиці 19 століття. А ще він активно співпрацює з борисом гребенщиковим, який, як пишуть змі, і познайомив його з красунею-актрисою толкаліною.

123…13 1 любов толкаліна зізнавалася, що вважає себе незалежною і владно жінкою. Разом з цим вона шалено цінує свободу, тому їй не завжди просто перебувати в тривалих серйозних стосунках

дивитися галерею