Популярні імена дівчаток і хлопчиків на букву е з їх короткою характеристикою.

Одна з ідей у виборі імені для дитини полягає в тому, щоб назвати його ім’ям, яке починається на певну букву. Чому саме на цю букву? причини можуть бути найрізноманітніші. Наприклад, якщо у братика або сестрички ім’я починається на таку ж букву або ім’я батьків починається саме з неї. А може вона просто звучить добре з прізвищем або по батькові дитини. Ось прийшов час дати варіанти імен на букву е.

євген

У дитинстві євген великий фантазер. Проявляючи кмітливість, придумає цікаву гру абсолютно з нічого. Любить активні, галасливі ігри, завжди в яких він-головний герой, який перемагає зло. Але в житті євген більше воліє знаходити компроміси мирним шляхом.

омелян

Перською мовою ім’я еміль означає»противник”. Ключові якості такої людини-діловитість, практичність, схильність до дипломатії. Чоловік-ідеальний політик або бізнесмен.

єгор

У єгорі з дитячих років можна розгледіти практичного і діловитого людини. В його душі переважають глибинні емоційні стани. В характері хлопчика можна виділити працьовитість і старанність.

Джерело: [email protected]

єлисей

Єлисей-хороший вигадник, володіє багатою фантазією. Часто він пропонує ввести нові правила в загальновідомі дитячі ігри. Єлисей відрізняється музикальністю. Оскільки він володіє тонкою психологією, на користь йому підуть заняття в музичній школі по класу скрипки.

євдоким

Євдоким в дитинстві добрий і поступливий. Він ритмічний, відчуває тягу до музики. У шкільні роки в юнаку відбуваються зміни. У ньому проявляються пориви емоційності. У той же час він не конфліктний і товариський. Юнак займається спортом.

юхим

Артистичний і творчий юхим має здатність безпомилково визначати душевний настрій оточуючих. Цей чоловік жадає бути в центрі подій, він хоче приковувати увагу, тому іноді здається дещо безглуздим і навіженим.

євгенія

Зазвичай жінка з таким ім’ям володіє хорошим інтелектом і прекрасним художнім смаком. Вона може домогтися успіху в юриспруденції, медицині і на роботі адміністративного характеру. Євгенія з легкістю змінює місце роботи і ніколи ні про що не шкодує.

єва

Жінка з ім’ям єва володіє вольовим характером, який доповнюється здатністю контролювати себе в будь-якій ситуації. Їй притаманні такі якості як врівноваженість, стриманість, наполегливість і уважність. Єва має свій, що відрізняється від інших, погляд на все, що може відбуватися в житті.

катерина

У шкільні роки катя намагається бути першою в класі, ретельно відбирає своє коло спілкування, обмежуючи його тільки загальними улюбленцями. Вона талановита і щедра, тому їй багато чого вдається. А якщо щось і не вдається, то звинувачувати в цьому катя може тільки свою зневагу до допомоги оточуючих.

Джерело: instagram @privalova.фото

єлизавета

Вона-інтроверт, замкнута і не завжди говорить те, що дійсно думає. Єлизавета вміє пристосовуватися до оточуючих людей. Вона цікава і врівноважена, завжди доводить розпочаті справи до переможного кінця, при цьому на першому місці для цієї жінки будуть її інтереси. Вона дуже болісно сприймає власні невдачі.

евангеліна

Євангеліна поєднує в собі дві протилежності. Вона активна, незалежна, в міру владна і честолюбна, змушує діяти і брати свою долю в свої руки. Друга її частина натури-більш пасивна, слухняна, сором’язлива і лінива, змушує робити все, щоб зберегти мир. І як не дивно, обидві ці особистості уживаються в одній людині.

олена

Малюк олена любить слухати казки. Тримається дещо відокремлено, особливо серед однолітків, живе своїм внутрішнім світом. Вельми довірлива, але коли хтось скористається цим її якістю і обдурить її, олена обов’язково покарає обманщика, проявивши при цьому неабияку винахідливість. Добросердя олени не носить активного характеру.