Ботфорти-один з улюблених видів взуття, який вважають за краще носити багато дівчат і жінки. Вони дуже ефектно виглядають на ніжках, при цьому досить практичні. Так давайте ж розберемося, як і з чим їх краще комбінувати, щоб бути стильною і актуальною!

З сукнею-светром

Можна сказати, топова формула – тандем високих чобіт і затишного сукні аля-светр. Незважаючи на те, що даний сет отримав популярність ще багато сезонів тому, в цьому не перестає залишатися актуальним. Зазнали змін тільки деякі нюанси.

Рекомендується замінити обтягуючі сукні виробами вільних фасонів, адже варіант “в обліпку” вже вийшов зі списку трендових речей. Взуття ж в такому ансамблі може бути будь-який, як облягати, так і немає гомілку. Головне, щоб ви відчували себе комфортно.

Якщо належите до числа мініатюрних панянок, намагайтеся оптично створити в своєму образі вертикаль. Для цього всього лише потрібно підібрати плаття і взуття в тон один одному.

Щоб не замерзнути допускається доповнити аутфіт довгим пальто або тренчем. Контраст довжини тут робить свою справу-ноги здаються мало не нескінченними.

якщо віддаєте перевагу сукні міні, то враховуйте, що укупі з ботфортами подібний наряд може виглядати провокаційно. Тому свій вибір варто зупинити на речах нейтральної палітри.

З сукнею в квіточку

Ідеальне рішення для створення жіночних і романтичних образів. Квіткові сукні в стилі бохо можна носити не тільки влітку, правда в холодну пору року перевагу варто віддати більш темним забарвленням.

З сукнею-піджаком

Цей тандем має одні переваги. По-перше, плаття-піджак як і раніше на піку популярності. По-друге, воно робить фігуру більш стрункою і виразною, що в тандемі з високими чобітьми примножується в два рази.

З джинсами

Відмінний варіант обіграти джинси скинни або моделі прямого крою – заправити їх в ботфорти. При цьому чоботи краще вибирати з вільним халявою.

Більш того, якщо вибір ваш припав саме на скинни, доведеться трохи опрацювати інші складові аутфита. Щоб він виглядав стильно, верх рекомендується вибирати вільний.

Підійде тут светр-туніка, на яку ви можете накинути абсолютно будь-яку верхній одяг. Це створить ефект багатошаровості, що так актуально в цьому сезоні.

З брюками

Оптимальне рішення для жінок вікової категорії 45+. При виборі брюк перевагу варто віддати обтягуючим або прямим моделям, тому як їх необхідно заправляти в взуття. В якості завершального штриха можна використовувати затишну фланелеву сорочку, в’язаний джемпер або толстовку.

З легінсами зі шкіри

До душі доведеться подібний тандем сміливим модницям, тому як він дозволяє створити зухвалий і ефектний аутфіт. Причому тут допускається поєднання декількох фактур. Наприклад, не обов’язково підбирати взуття з аналогічного матеріалу, ви цілком можете взути замшеві ботфорти.

Зі спідницею

Що може виглядати більш ефектніше і спокусливіше, ніж коротка спідниця і високі чоботи? єдине, при виборі першої, з урахуванням сезонності, рекомендується придивитися до екземплярів з твіду, деніму або шкіри.

Однак це зовсім не означає, що в компанії з ботфортами не може виявитися спідниця міді. Якщо не хочете замаскувати “родзинку” самих чобіт, придивіться до моделей з розрізом, який трохи грайливо буде відкривати вашу ніжку.

З сорочкою

Якщо у вашому гардеробі є подовжена сорочка, то ви на коні. Особливо якщо для неї характерний вільний крій. Таку сорочку ви можете перекваліфікувати в плаття-міні, доповнивши ремінцем, що зробить вигідний акцент на лінії талії.

З толстовкою

Спираючись на думку стилістів, робимо висновок, що ботфорти цілком вдало можна подружити з об’ємною толстовкою. Причому вона може відповідати спортивній стилістиці. Завершити ж такий сет допоможе стильна бейсболка.

Монохром

З урахуванням того, наскільки популярні монохромні ансамблі, стилісти рекомендують включати в них чоботи з високою халявою. Підберіть до взуття аналогічної забарвлення верхній одяг, і опинитеся в центрі уваги. При цьому не обов’язково, щоб обидва елементи були чорного кольору. Інша колірна гамма виглядає куди більш ефектніше.