Джерело: fotolia

Неважливо, яке століття на дворі: xv або xxi, людство не втрачає інтересу до віщих снів. Так хочеться знати, що буде завтра, через місяць, півроку? а раптом сновидіння підкаже? за багато століть найпопулярніші сни знайшли чітке трактування, а сонники з їх тлумаченням – вельми затребувана література для домашнього читання. Так що ж сниться до швидкої вагітності?

риба, риболовля

Так, це найбільш поширена думка: риба сниться обов’язково до швидкої вагітності. Хоча, за інформацією в тих же сонниках, образи і дії уві сні повинні бути дуже чіткими і конкретними.

Так, вагітність віщує спостереження за рибкою в чистій воді. Також уві сні можна розмовляти з рибою, звертатися до неї, намагатися зловити її голими руками.

А ось якщо приснилося, що ви зловили рибку, але вона вислизнула з рук і попливла, це може вказувати на невдалу вагітність.

Джерело: fotolia

Вважається, що різновид риби, яку майбутня мама бачить уві сні, може вказати на стать майбутньої дитини. Наснилася щука або сом? народиться дівчинка. Короп або карасик? чекайте синочка.

Про вагітність говорить і покупка риби. А якщо запам’ятайте, хто продавав вам її – чоловік або жінка – можете передбачити стать новонародженого.

Їсти смажену рибу уві сні – теж хороший знак. Але тільки вона повинна бути свіжою, красивою і дуже смачною. Причому такий сон може приснитися не тільки жінці, але і її партнеру – майбутньому татові.

вода, водойма

Вода-уособлення життя. Мабуть, тому сон, в якому жінка бачить прозору, чисту воду, теж вважається передвісником вагітності.

Головне в цьому сні-чиста вода (ставок, море, басейн, акваріум…), а ваші дії в ньому можуть бути самими різними. Неважливо, переходите ви струмок вбрід, вмиваєтеся або взагалі йдете по воді – все це вважається для жінки передвісником вагітності.

Джерело: fotolia

немовлята, діти

Якщо постійно думати про вагітність, пристрасно бажати її, діти рано чи пізно присняться. Різного віку – від новонароджених до підлітків. Так пояснюють психологи зв’язок між подібними сновидіннями і наступила вагітністю.

А сонники стверджують, що, побачивши дитину уві сні, можна навіть визначити його стать і зовнішність. Головне, запам’ятати свій сон в деталях.

Вважається, що тримати малюка за руку, грати з ним уві сні, ловити, катати на гойдалки – це чітка ознака того, що скоро жінка опиниться в цікавому положенні.

Як варіант, дитину уві сні вам можуть, наприклад… Подарувати або залишити, щоб ви за ним пригледіли.

Джерело: shutterstock

Вже кілька разів снилося, що ви з чоловіком або партнером із задоволенням гуляєте в парку або саду, відпочиваєте разом на пляжі або в лісі? тлумачі снів називають це прикметою швидкої вагітності. Головне, щоб уві сні вам було легко і спокійно, було відчуття умиротворення і любові.

Джерело: fotolia

яйця, капуста та інші продукти

Курячі яйця, як стверджують сонники, сняться до вагітності, але погано, якщо уві сні вони розбиваються. Це означає, що вагітність може закінчитися невдало.

А ось капуста уві сні не віщує вагітність, а прямо говорить про неї. Якщо приснився качан капусти, значить, жінка вже в положенні.

Джерело: fotolia

Збирати гриби – теж до вагітності, причому частіше такі сни сняться тим, хто довго і безуспішно намагався завагітніти, і віщують швидке материнство.

Гранат – цей фрукт в давнину вважався символом зародження нового життя і уособлював жіноче родючість (згадайте, як багато у нього всередині зерняток). Не дивно, що гранат уві сні став вважатися передвісником швидкої вагітності.

З цієї ж причини передвісником поповнення в родині вважається виноград – адже це теж древній символ родючості.

джерело: fotoliainstagram @0702shimi

Покупка будь-яких ягід і фруктів уві сні теж говорить про швидке поповнення. А кавун, прівідевшійся уві сні, вважається 100%-ним ознакою вагітності.

звірі та птахи

Віщими вважаються сни, в яких приснився дельфін – символ радості і щастя, або лелека.

Павук уві сні – це не страшно, а добре, якщо ви планували вагітність. До речі, приснитися такий сон може як жінці, так і чоловікові, який, можливо, незабаром стане батьком. До речі, так само як і змія, якщо уві сні ви тримаєте її в руках.

Джерело: fotolia

Щур – символ плодючості, сон, в якому вона була, теж може передвіщати цікаве положення. Але за умови, що сон по відчуттях був для вас хорошим і спокійним.

Жаба уві сні вважається передвісником сюрпризу, для молодої жінки це і може бути вагітність.

Дитячі речі, іграшки, позитивний тест на вагітність-це теж хороший знак уві сні, якщо вагітність бажана.

Вважається, що віщі сни сняться в п’ятницю і суботу – саме в цей час, згідно езотерикам, їм можна вірити практично беззастережно. Але насправді просто прислухайтеся до своїх відчуттів: найчастіше сни – лише відображення нашого душевного стану. А якщо жінка вже в положенні – то і показник активної гормональної перебудови її організму.