Чоловік – воїн, захисник – він завжди прагне вперед, демонструючи силу, мужність і безстрашність. Він енергійний, постійно підкорює нові вершини. Але… сильна стать часто виявляється безпорадним перед вітринами магазинів. Тому 23 лютого прекрасний привід подарувати чоловікові те, чого він давно заслуговує.

Идеи подарков для мужчин к 23 февраля

Подарунковий набір «Swisso Logical Philip Extreme»

Для нього – зухвалого і привабливого – чоловіча туалетна вода Philip Extreme. Цей яскравий аромат для чоловіків, які люблять свободу і пригоди, пробудить почуття і не залишить байдужим протилежну стать. Бальзам після гоління послужить прекрасним доповненням до неповторного глибоке аромату. Подарунковий набір «Swisso Logical Philip Extreme» – подарунок, який стане не просто знак уваги з вашого боку, але і допоможе його власникові підкреслити свою індивідуальність!

Идеи подарков для мужчин к 23 февраля

Аромат Wild Forest від Armand Basi

Хмара спецій відкриває нам силу і елегантність нового аромату Armand Basi Wild Forest. Ноти серця відображають його мужній характер. Базові ноти насичені і інтенсивні, з дуже особистим, вишуканим східним відтінком. Флакон зроблений із справжнього дерева.

Идеи подарков для мужчин к 23 февраля

Програма по догляду VICHY HOMME CODE PURETE

Чоловіча шкіра виробляє особливо багато себума, що призводить до поширення бактерій, які викликають недосконалості. Щоденне гоління лише погіршує ситуацію. CODE PURETE – більше ніж просто гамма проти недоліків. Це 1-а програма догляду, розроблена спеціально для чоловічої шкіри, яка здатна перетворити щоденну процедуру гоління у спосіб усунення недосконалостей. CODE PURETE – 3 впевнених кроку до бездоганною шкірою!

Идеи подарков для мужчин к 23 февраля

Триммер для бороди і вусів Touch Control MB4550 від Remington

Унікальна інноваційна технологія сенсорного екрану забезпечує абсолютну гнучкість і повну керованість. Гребінь з приводом дозволяє збільшити довжину зубця з кроком 0,1 мм, що дає 175 різних варіантів довжини в діапазоні від 0,5 до 18 мм, крім того, користувач може встановити персональні налаштування і зафіксувати їх для подальшого використання.

Идеи подарков для мужчин к 23 февраля

Новий чоловічий аромат від Moschino

Moschino представляє новий чоловічий аромат Moschino Forever Sailing: унікальне поєднання класичних нот і яскравих відтінків. Чуттєва амбра, делікатні пачулі і мускус розкриваються назустріч акорду «блю скай» з нотами лаванди і ялівцю. Цю композицію доповнює гармонійне поєднання лимона, грейпфрута і акорду м’ятного льоду.

Идеи подарков для мужчин к 23 февраля

Аромат для чоловіків Tom Ford Noir

Цей аромат — дивовижний контраст між зовнішнім образом чоловіка та його внутрішнім світом. Гладкий, іскристий букет пряних нот, в який входить масло чорного перцю Orpur® і мускатний горіх, змішується з вишуканими мужніми квітковими акордами і полягає в покрив з теплих, кремових нот шкіри, смол, амбри і ванілі, які надають аромату, тілесну чуттєвість. Таке поєднання парфумерних нот створює унікальний, багатоскладний портрет чоловічий подвійності: він елегантний і спокусливий одночасно.

Идеи подарков для мужчин к 23 февраля

Подарунковий набір OLD SPICE Wolfthorn

Як відомо, в душі кожного чоловіка ховається справжній хижак, відважний і хоробрий, навіть якщо сам він про це не здогадується. Можливо, йому просто потрібна допомога прекрасної половини, яка відома своєю проникливістю. Подарунок з ароматом Wolfthorn, можна розцінювати як тонкий натяк, а можна – як заклик до дії і позивні до початку цієї вовчої полювання під покровом ночі.

Идеи подарков для мужчин к 23 февраля

Rebel Hero — перший чоловічий аромат від Mango

Поєднання освіжаючої м’ятної ноти «Мохіто» і «Джин Тоніка» з цитрусовими нотами лимона і грейпфрута робить аромат мужнім. Його бунтівливість підкреслюють пряні ноти серця Rebel Hero. В базі — благородні деревні акорди кедра і мускусу. Завершують аромат мужні ноти шкіри.

Идеи подарков для мужчин к 23 февраля

Ковзани Reebok White K Pump®

Для всіх чоловіків, любителів катання на льоду, Reebok представляє модель White K Pump® . Це ідеальне поєднання функціональності і комфорту. Підійде як починаючим гравцям, так і спортсменам-професіоналам. Технологія PUMP® дозволяє коника підлаштовуватися під розмір ноги гравця шляхом усунення природних зазорів навколо щиколотки. Задник Max Armour™ V з термоформируемой основи забезпечує оптимальну легкість, стійкість і міцність. Зносостійка підкладка з комбінації матеріалів — мікрофібри і противоскользящего Duratex† — запобігає ковзанню п’яти, забезпечує комфорт. Вентильована підошва із скловолоконного композиту максимізує передачу енергії.

Идеи подарков для мужчин к 23 февраля

Бритва Braun °CoolTec

Триступенева бритвене система Braun °CoolTec автоматично адаптується до контурів особи, одночасно збриваючи довгі і короткі волоски при кожному русі. Спеціально для захоплення волосся, що ростуть у різних напрямках, створено лезо SensoBlade, завдяки якому після гоління шкіра буде абсолютно гладкою. Braun °CoolTec повністю заряджається за годину і може працювати до 45 хвилин без підключення до харчування. Бритва поставляється зі станцією для автоматичного чищення і зарядки: одного натискання кнопки достатньо для того, щоб прилад був гігієнічно чистим і заряджений для максимальної зручності використання.

Идеи подарков для мужчин к 23 февраля

Аромати AXE: Apollo, Anarchy, Dark Temptation і Excite у форматі туалетної води

Завдання створення парфуму з дивовижною привабливою силою стала приводом для унікальною спільної роботи бренду AXE і відомого парфумера Енн Готліб. Тільки гуру парфумерного світу під силу втілення такої сміливої ідеї: кожен з ароматів туалетної води AXE має свій неповторний, особливий характер, Для мужнього Apollo були обрані ноти мандарина і сандалового дерева. Безбашений Anarchy – фруктові і деревні ноти з захопливим відтінком білих квітів. Спокусливий Excite – це карамель і лісовий горіх, аромат з легкою солодкістю захоплює і притягує. Чуттєвий Dark Temptation – апетитні відтінки білого, молочного та гіркого шоколаду підкреслюють насиченість аромату.

Идеи подарков для мужчин к 23 февраля

Чоловіча лінія по догляду за шкірою Clinique for Men

Нова лінія Clinique for Men являє собою поєднання наукових технологій зі здоровим глуздом. Це портфоліо спеціальних засобів для чоловіків, призначених для очищення, зволоження, відлущування, гоління і додаткового догляду. Лінія Clinique for Men проста колекція засобів, що підходить для задоволень потреб саме чоловічої шкіри. Вона дає шкірі саме те, чого потребує, щоб залишатися здоровою і виглядати бездоганно кожен день.

Идеи подарков для мужчин к 23 февраля

Камера Canon LEGRIA mini X

Нова стильна камера Canon LEGRIA mini X стане ідеальним подарунком для того, хто любить розповідати про себе кожен день. Традиційно висока якість відео Canon в поєднанні з приголомшливим звуком і багатими можливостями дозволить з успіхом використовувати цю камеру майже для будь-якої зйомки — від репортажу з місця подій, документальної зйомки і сюжетів за участю самого автора до запису живої музики та театральних вистав. За допомогою вбудованого модуля Wi-Fi можна переглядати відеоролики на будь-якій кількості пристроїв, передавати їх на ці пристрої, а також відправляти в соціальні мережі. Крім того, за допомогою смартфона або планшета з додатком Canon CameraAccess Plus оператор може управляти камерою LEGRIA mini X дистанційно, а також спостерігати за подіями у себе вдома, просто підключивши камеру до домашньої бездротової мережі.

Идеи подарков для мужчин к 23 февраля

Гарнітура Plantronics Discovery 975 c зарядним чохлом

Дозволяє виконувати телефонні дзвінки в режимі hands-free з максимальною зручністю, комфортом і легкістю. Інноваційний чохол заряджає гарнітуру в дорозі, втричі збільшуючи час роботи в режимі розмови. Запатентовані гелеві навушники-вкладиші забезпечують надійне і зручне кріплення. Технології Multipoint і QuickPair™ дозволяють підключитися майже до будь-якого пристрою Bluetooth, швидко і просто. До п’яти годин роботи в режимі розмови і семи днів роботи в режимі очікування без підзарядки акумулятора. Тепер ваш чоловік завжди буде на зв’язку!

Посилання по темі:

Що подарувати сину на 23 Лютого?