Тема бодіпозитива зараз дуже актуальна. Між підтримують її і люто відкидають постійно виникає багато суперечок.

Одні відстоюють право людини бути такою, якою вона є, і приймати свої недоліки з любов’ю до себе. Інші вимагають припинити пропаганду нездорового способу життя і закликають показувати публічно тільки красиві з естетичної точки зору картинки.

Ми вважаємо, що кожна людина прекрасна, і нав’язані стандарти краси не повинні відображатися на самооцінці людини. Ось 9 красунь, які довели, що любити себе потрібно в будь-якому тілі.

Нестандартна зовнішність

Мелані гайдос страждає від вродженого генетичного захворювання. Але це не заважає їй бути моделлю і зніматися в кіно.

Невисокий зріст

Між іншим, на фото шинейд берк, яка є автором vogue в британії. І маленький зріст зовсім не став перешкодою для того, щоб демонструвати свій бездоганний смак.

Богиня в будь-якій вазі

Любов оточуючих не залежить від того, скільки ви важите. Вони будуть ставитися до вас так, як ви самі ставитеся до себе.

Родима пляма

Дівчина могла б моторошно соромитися такої особливості на своєму обличчі, а вона, навпаки, зробила це своєю родзинкою і стала моделлю.

Вік-не перешкода

Хто сказав, що старість — це онуки, в’язання і черги в поліклініках? подивіться на цю жінку. Ось вона вже точно вміє радіти життю!

Обличчя з обкладинки

Обличчя цієї моделі немов намальовано комп’ютером. Настільки воно симетричне і чітке.

Обвисла шкіра

Таке трапляється, якщо занадто різко скидаєш вагу. Але зате дівчина тепер відчуває себе краще.

Як багато веснянок!

Веснянки-це красиво! і не потрібно їх приховувати під тонною макіяжу. Беріть приклад з цієї дівчини.

Сила волі, упакована в крихке тіло

Такі приклади не тільки захоплюють, а й дарують надію всім тим, хто отримав серйозну травму. Наступного разу, коли вирішите опустити руки від безвиході, просто згадайте, що є люди, у яких все набагато серйозніше, але вони не сумують.