Зірка присвятила спадкоємиці великий пост в соцмережах.

Анастасія волочкова-мама 16-річної аріадни. Вчора у дівчинки був день народження, і на честь цієї події знаменитість публічно привітала спадкоємицю в мікроблозі, опублікувавши змонтоване з архівних кадрів відео.

” сьогодні 16 років виповнюється моїй улюбленій донечці аріадні. 🙏 🌺 це щасливий день і для мене. 🙏 🌺 як же швидко летить час.. І як швидко ростуть і стають дорослими діти! я пам’ятаю, як 16 років тому, стоячи в петровському монастирі перед іконою, я вибирала для дочки таке ім’я.. З перших її кроків я показала їй всі види самих різних напрямків: від шкіл раннього розвитку, музики, вокалу, спорту, танців у всіх видах до гуманітарних напрямків і багато чого іншого, щоб аріадна могла зробити свій вибір. Вона дуже талановита людина! я завжди пишаюся її успіхами і досягненнями. 👍 аріша безліч разів з 4-х років була окрасою моїх благодійних концертів і вистав.🩰 👍 🎤 чудовий вона людина і моя гордість!

Крім ролей на сцені, я виконала головну роль мого життя-материнство! 🙏 тому сьогодні день народження донечки-це і моє свято. 🌺 я щаслива мама. 😊 »,

– зізналася балерина.

Не всі підписники оцінили її привітання. Хтось зазначив, що, незважаючи теплі слова, живе іменинниця зі своїм батьком, а не з волочковою. Деякі помітили, що мама з дочкою навіть не підписані один на одного в соцмережах.

«але тим не менш, живе вона не з вами. І займається нею не ви. І до того ж, ваше привітання виглядає з боку як ніби хвастощі, що зроблено для аріші, замість того, щоб бажати їй всього чого потрібно. Печалька«, ” улюблена дочка навіть не підписана на вас, і ви на неї немає. 😏 »,

– написали вони.

Нагадаємо, батько аріадни – бізнесмен ігор вдовін. Дівчинка підтримує хороші стосунки не тільки з ним, але і з його нинішньою обраницею – журналісткою і телеведучою оленою ніколаєвою. Нещодавно та, до речі, підтвердила своє “цікаве” положення.

Брала участь в одному з матір’ю спектаклі, а також пише вірші і обожнює книги. Фанати вважають, що, і захоплюються її зовнішністю.