При згадці імені марата башарова в голові вже давно не виникають образи кадета павлієвського з “сибірського цирульника«, лейтенанта івана столбова з” кордону. Тайговий роман “і ведмедики крапівіна з “весілля”. Кіноролі знаменитого актора вже давно загубилися на тлі його скандальних витівок в реальному житті.

Піднімав руку на жінок, негарно розлучався з ними, мав серйозні проблеми з алкоголем, публічно лаявся з шанувальниками… Але ж міг просто зніматися в кіно — як актор він просто приголомшливий! але ні, поганала слава закріпилася за артистом. І саме тому його несподіване зізнання не просто здивувало всіх, а шокувало.

У програмі ” ти не повіриш!”47-річний артист розповів, що є батьком двох прийомних дітей. Дітей, яких він зустрів під час поїздки до лівану. Дітей, які проживають в таборі сирійських біженців. Ось вже й правда, не повіриш!

Але факт залишається фактом – вже три роки як марат башаров є багатодітним батьком.

У 2004-му у нього народилася дочка амелі. Її мамою є перша дружина артиста єлизавета круцко.

У 2016-му на світ з’явився хлопчик, якого назвали красивим ім’ям марсель. Він народився в результаті шаленої пристрасті актора і його шанувальниці єлизавети шевиркової. Незабаром батьки марселя зіграли весілля-зробили це в день 870-річного ювілею москви, — а після все пішло за сценарієм, вже мав місце бути в першому шлюбі артиста.

Марат побив єлизавету, вона подала на нього заяву в поліцію, а після — на розлучення.

Останні пару років про особисте життя артиста не говорили. З позитивних новин було лише те, що марат башаров кинув пити і схуд на 10 кг заради «битви екстрасенсів». І раптом сенсація-у марата башарова вже три роки є “прийомні” діти! це син ахмад і дочка асмі.

Як башаров розповів в інтерв’ю, в 2018 році він відправився в ліван з гуманітарною місією. У таборі сирійський біженців актор не зміг стримати сліз-умови там далекі від нормальних. Щоб хоч якось заспокоїти своє ревуче серце, марат зважився на вельми серйозний крок-оформив опікунство над двома хлопцями. Забирати з собою в росію він їх не став (у них є мама і тато, брати і сестри), але, як каже, вони періодично гостюють у нього в москві.

” вони півроку там, півроку тут. Цієї зими діти приїжджали сюди. Знову бачили сніг, були дуже раді цьому снігу. Сподіваюся, знову приїдуть”, – ділився башаров в бесіді з журналістами нтв.

Такий вчинок гідний поваги! марат, ви молодець!

123…12смотреть галерею

Олена петровська