Якщо ви думаєте, що всі шоумени і артисти живуть виключно в заміських котеджах і дорогих апартаментах, то явно помиляєтеся. Серед них є ті, хто ні на що не готовий проміняти затишок і гармонію навіть в самому звичайному житлі.

Юрій дудь

Цього журналіста і шоумена можна віднести до числа найбільш потайних представників російського шоу-бізнесу. Досі громадськість так і не побачила, як виглядає його дружина олена, а також двох дітей. Відомо, що сім’я живе в звичайнісінькій квартирі, розташованій в бутові. Її юрій придбав кілька років тому, ще до того моменту, як до нього прийшла слава. Рідкісні кадри інтер’єру його житла періодично миготять в блозі.

Деякі шанувальники всерйоз не розуміють, чому юрій ще не придбав нову нерухомість. Як писали в пресі, тільки за минулий рік його сумарний дохід склав близько 78 мільйонів рублів. Ходили чутки, що дудь збирається купувати трикімнатні апартаменти в столиці, але це лише домисли.

1/5

Ірина горбачова

У зірки серіалу «чікі» є двокімнатна квартира в москві. Житло обставлено досить просто, але зі смаком. Раніше актриса зверталася за допомогою до дизайнера-засновника студії hot walls михайла шапошникова. Він взявся за перетворення житла зірки. На своєму каналі чоловік демонстрував, як виглядала квартира до ремонту.

Ірина пишається тим, що має власну нерухомість у столиці. «намагаюся випускати не більше двох-трьох рекламних постів на місяць, але не завжди це виходить. Один пост коштує близько 300 тисяч рублів. Завдяки цьому я стала заробляти в рази більше, ніж до популярності в instagram. Мені вдалося купити квартиру і зробити в ній ремонт. Не в центрі москви, але двушечка», — зазначала горбачова в інтерв’ю для «комсомольської правди».

1/5

Борис корчевніков

39-літній борис корчевников живе в московській квартирі на тверській вулиці разом зі своєю мамою іриною. Там телеведучий і гендиректор каналу» спас ” провів дитинство і юність. Інтер’єр житла самий звичайний, без пафосу і пихатості. Колеги знаменитості не раз запитували його про те, чому борис не з’їжджає від матері. Корчевников відповідав, що з цієї квартири йому зручно добиратися до роботи. Вона знаходиться всього в декількох хвилинах ходьби від офісу.

Наталія селезньова

Радянська актриса наталія селезньова завжди прагнула створити затишок і гармонію у себе вдома. У зірки „операція ” и “та інші пригоди шурика” є московська трикімнатна квартира на тверській. Це звичайна сталінка, в якій актриса живе вже багато років і переїжджати звідти не збирається. Будинок, де розташована квартира, до елітного житла не віднести, проте ціна нерухомості напевно не мала, адже місце розташування досить вигідне. Також у наталії є дача, яка знаходиться за містом. Інтер’єр всередині будинку актриси не багатий, але в ньому явно є душа.

1/5

Володимир пресняков

Володимир пресняков — старший і його дружина олена живуть у звичайній квартирі, розташованій в медведкові. Це житло свого часу їм допоміг отримати йосип сталін. Батькам співака багато разів задавали питання про те, чому вони не хочуть звідти переїжджати. Олена і володимир відповідали на це просто: до квартири вони звикли. Пара цінує затишок і гармонію, які були створені за довгі роки проживання там.