Багаторазова володарка премій «Золотий грамофон» Ані Лорак прийшла на церемонію нагородження з зачіскою «ефект мокрого волосся». На думку глядачів, це був невдалий вибір стилістів.

У неділю, 12 листопада, в Москві пройшла XXII церемонія вручення однієї з найголовніших музичних нагород в Росії – “Золотий грамофон” від “Русского радио”. Музичний захід відбувся на сцені Державного Кремлівського палацу. Крім російських зірок, лауреатами нагороди стали і декілька українських, при цьому деякі з них отримують «грамофони» вже не перший раз. Так, в черговий раз статуетку «Золотий грамофон» отримала Ані Лорак за пісню «Сопрано», яку виконує в дуеті з російським репером Мотом.

«Спасибі всім, хто голосував за нас!», – подякувала виконавиця своїх шанувальників.

«Голову забыла высушить?»: внешний вид Ани Лорак озадачил поклонников

Для червоної доріжки і виступу співачка вибрала ультракоротку золоте плаття, речі, у вбранні з такою ж блискучою золотом тканини красувалася і Поліна Гагаріна. Однак на думку шанувальників, довжина подолу у сукні була на межі пристойності. Фанати Кароліни помітили, що, як і багато інших зірок, співачка з віком стала все більше оголятися, ніби виставляючи напоказ свій ще квітучий вигляд.

«Демонструє, що ще добре виглядає», – зітхають шанувальники. – «Так, добре! Тільки раніше була набагато ефектніше!».

«Могла б елегантніше одягнутися», – додають вони.

«Голову забыла высушить?»: внешний вид Ани Лорак озадачил поклонников

При цьому особливу увагу фанатів була спрямована зовсім не на її міні-сукні Зірка сяяла на сцені із зачіскою в стилі «ефект мокрого волосся», за що і зазнала нещадної критики з боку глядачів. На їхню думку, в такому амплуа Ані Лорак виглядала безглуздо. Багато старанно вправлялися в дотепності, відпускаючи коментарі з приводу стану волосся співачки:

«Все добре, але от волосся б ще підсушити… От тоді було б чудово!»

«Зачіска дуже невдала»

«Що з волоссям?»

«Тільки вийшла з душу»

«Голову забула висушити?»

«У неї волосся наче мокрі, вона що, під дощем бігла?»

Публікація від ОФК Ані Лорак у Польщі (@anilorak.poland) Ноя 12 2017 о 9:16 PST

Деякі шанувальники відзначили втомлений вигляд співачки. Цілком можливо, адже на церемонію нагородження співачка Ані Лорак приїхала прямо з міста Гамбурга, де 11 листопада в рамках туру по Німеччині проходив її концерт. А сьогодні, 13 листопада, співачка дає заключний концерт у Берліні.