Це весілля називають подією століття. Георгій романов є нащадком великої династії імператорів, які до 1917 року правили росією. На честь одруження георгія романова і його обраниці ребекки беттаріні влаштували пишне торжество в ісаакіївському соборі. Ребекка-дочка італійського дипломата. Заради чоловіка жінка прийняла православ’я і стала вікторією романівною. На весілля запрошені кілька сотень гостей, серед них члени королівських сімей.

Пару вінчає митрополит санкт-петербурзький і ладозький варсонофій. Наречена одягла унікальні коштовності будинку фаберже і chaumet. Семиметровий шлейф на сукні винуватиці торжества розшитий гербом росії. Згодом наряди відправляться в російський музей. Вечір для гостей завершиться урочистою гала-вечерею в етнографічному музеї. Третій день весілля пройде костянтинівському палаці. Бранч, вистава, аукціон і концерт на честь відкриття російського імператорського музичного товариства.

На церемонії чекають губернатора олександра беглова і представника мзс рф марію захарову. Дочка прес-секретаря президента дмитра пєскова єлизавета також відвідала грандіозну подію, про це вона повідомила у своєму instagram.

Поки дуже складно прикинути, в яку суму обійдеться святкування весілля. Але відомо, що у георгія романова є впливові спонсори.

Де молодята проведуть медовий місяць, поки невідомо.

Валерія залевська