Впевнена, якщо ви любите лаки chanel, то rouge noir обов’язково знайдеться у вашій колекції. Найбільш продаваний відтінок у світі. Тут якраз знайдений той тонкий баланс між якістю і ідеальним відтінком лаку, який одночасно відноситься і до околокрасним, і до околочерним. А що може бути більш відповідним під будь-який образ, ніж лак в подібному відтінку?

У кожного бренду є свій знаковий колір. Якщо у pat mcgrath labs це рожевий, у givenchy чорний, то у chanel це точно чорно-червоний rouge noir. Я не найвідданіший фанат марки, але навіть у мене в різний час в цьому відтінку були 2 лаку (минула версія закінчилася, тепер longwear nail colour), туш для вій, помада, олівець для очей, тіні. До сих пір колекція rouge noir holiday collection 2015 у мене одна з найулюбленіших у chanel, в рамках колекції цей лак виходив в лімітованому футлярі з бордовим логотипом.

Не знаю, правда чи ні, але є інформація, що цей лак з’явився після показу chanel в 1994 році, коли моделям розфарбували нігті маркером і індустрія зійшла з розуму від кольору запеченої крові в манікюрі.

Складно сказати щось нове про такий популярний продукт, який так люблять. За якістю тут ніяких сюрпризів: в один шар покриття неоднорідне, в два — ідеально. Текстура-середнє між кремом і желе, повністю висихає хвилин за 10-15, бульбашок немає, рідний глянець відмінний. У версії longwear кисть трохи більш пухнаста і пружна, користуватися їй зручно. До речі, у оновленої лінійки і стійкість краще, 4 дні манікюр завжди переживає без втрат, а там і до тижня дотягнути можна.

Кажуть, саме rouge noir прикрашав нігті уми турман в» кримінальному чтиві ” квентіна тарантіно люблю не можу. Не плутати з мікрошіммерним chanel le vernis 18 vamp, американська версія легенди. Клонів і дублів у нього не злічити, essie wiked, наприклад, або mavala nail color 240 jasper, opi nail lacquer vision of love (hl e10), які показувала рита, а особисто мені приємно володіти оригіналом.

Люблю темні лаки виключно на короткій довжині, тому на свотчах сьогодні він для мене «на межі». Елегантність в кольорі і чим коротше нігті, тим краще.

Про колір можна говорити годинами. Для кого це виявиться драма на максималках і колір артеріальної крові, комусь бачиться переспіла черешня, комусь келих каберне совіньон в гранатових тонах. Від кількості шарів, від тону шкіри а він любить світлу, від освітлення, здається, навіть від настрою, відтінок rouge noir буде відрізнятися і хамеліоніть.

Цей флакон дістався мені в подарунок, такий бажаний тоді і такий улюблений сьогодні, і коли він закінчиться, я точно відправлюся за новим, адже саме особливий лак, який до всього і в той же час сам по собі, обов’язково повинен бути в колекції.

оцінка: 10/10

Знайомі з цим лаком? як думаєте, такі відтінки можуть вважатися універсальними?