– у якийсь момент ви пропали з музичного каналу. Що тоді відбувалося у вашому житті?

– через деякий час я пішла в політику, так що не можна сказати, що я пропала з медіапростору, по-моєму, про те, що дівчина з обкладинки журналу maxim стала депутатом бєлгородської обласної думи, не писав тільки ледачий. Так, я пішла з» муз-тв”, але знімалася в кіно, займалася діджейством, життя вирувало. А пропала я по-справжньому, коли народила (мирону 9 років — – прим. “антени”), тоді дійсно поїхала з москви, спочатку жила в смоленську, потім в одесі. Це був складний період, оскільки з батьком дитини ми розлучилися, ще коли я була вагітною. Тому після народження сина мені знадобилося деякий час, щоб набратися сил, залікувати рани. Тоді я не працювала, займалася тільки материнством, довго була в декреті, а потім з радістю повернулася в ефір, тим більше що мене запросили на мій рідний канал в нове цікаве шоу «спокуси».

– на ваш погляд сьогодні в шоу-бізнесі все стало складніше або простіше?

– звичайно ж, простіше. Тепер для того, щоб про себе заявити, досить просто мати доступ в інтернет. А раніше потрібно було з кимось обов’язково дружити, щоб потрапити на радіо — пройти худраду, яка б вирішила, вписуєшся ти в формат чи ні. А зараз твої треки можуть опинитися на радіо вже після того, як тебе полюбили в інтернеті.

– сьогодні крім хіт-параду десятки найсексуальніших кліпів у вас є інші проекти?

– я дуже полюбила діджеїнг ще з тих часів, коли їм активно займалася, і зараз часто гастролюю зі своїми сетами, співаю. На радіо моїх пісень немає, але люди їх знають. Коли з тобою на виступах співає зал – це приголомшливе відчуття! не хочу використовувати гучне слово “співачка”, це буде занадто самовпевнено, але, тим не менш, я співаю, і мої пісні люблять. Так що крім роботи на музичному каналі, у мене ще є гастролі і таке унікальне свято музики як шоу ” ну-ка, всі разом!». Бути в журі цього проекту дуже азартно. Коли виходить учасник, ти починаєш припускати: скільки йому років, чим він займається, яку пісню заспіває, а потім вимикаються софіти, промінь світла падає на героя, в залі настає повна тиша, і ти чуєш голос виконавця. У цей момент все тіло покривається мурашками. Це найпотужніший викид дофаміну і адреналіну.

– не можу не запитати, чи з’явився у вашому житті надійний чоловік, на якого можна покластися?

– ні, я вільна жінка і ні з ким не зустрічаюся, що, втім, не дивно, якщо врахувати, що ніде не буваю, крім як на гастролях або зйомках. У моєму житті немає такого, щоб я вечорами ходила з подругами по ресторанах, на заходи. Я в принципі людина закрита і домосід. Так що не знаю, звідки чоловікові в моєму житті взятися, якщо зі мною складно зустрітися. І є ще один маленький нюанс-у мене огидний характер! (сміється) але причина все-таки не в ньому, щоб зрозуміти характер, потрібно зі мною для початку познайомитися, а це не представляється можливим.

– на цей випадок є всемогутній інтернет! не повірю, що вам не пишуть.

– пишуть, були навіть цікаві чоловіки, але то з києва, то з сочі … Був би з москви-запросив би на побачення наживо, а так що толку? компліменти мені приємні, можу на них відповісти, але що з такої бесіди може вийти, якщо людина живе в іншому місті?

– якими якостями повинен володіти чоловік, щоб він вам сподобався?

– знаєте, я зараз дивлюся на чоловіків і розумію, що для того щоб мені сподобатися, їм досить просто не робити манікюр! будь ласка, нехай у тебе будуть задирки! чоловіки так сильно себе полюбили, що це стає огидним. Я б хотіла, щоб мій чоловік був мужній, грубий, неотесаний, такий аквамен. Дуже хочеться брутальності. Без манікюру, вищипаних брів і модної зачіски.

– припустимо, з’явиться такий, заміж ще раз підете, або вже не вірите в союз з печаткою?

– не знаю. Якщо говорити про мій особистий життєвий досвід, банально прозвучить, але факт: хочеш розсмішити бога — розкажи йому про свої плани. Все що відбувалося зі мною, траплялося крім моєї волі і бажання. Ось я б ніколи не могла подумати, що стану телеведучою або депутатом. Тому говорити, що я ніколи не вийду заміж, тому що розчарувалася в інституті шлюбу, не стану, якщо скажу, то значить, через рік піду заміж. Я не хочу брехати, поняття не маю, як складеться моє життя. Може бути, не вийду більше ніколи, і тоді вже буду виправдовуватися словами про розчарування в шлюбі, а може, трапиться така любов, що піду заміж, і не раз. У моєму випадку наперед загадувати точно не можна, буде все рівно навпаки.