Серед акторів знайдеться чимало тих, кому ще не пощастило втілити на екрані роль мрії. До числа чекають щасливої години належить і відома артистка Олена Захарова. Про те як виглядає настільки бажана героїня, зірка днями наочно продемонструвала шанувальникам свого таланту, примірявши незвичайне для себе амплуа.

Красуню з яскравою зовнішністю актрису Олену Захарову стали впізнавати на вулицях після ролі в серіалі «П’ятий кут», втім, фільмографія зірки налічує вже більше 60-ти картин. За таку довгу кар’єру у вітчизняному кіно зірка встигла перевтілитися в самих різних жінок, втім, є ще кілька амплуа, які Захарова хотіла б приміряти на себе.

Днями актриса театру і кіно показала фотографію, на якій від її звичного способу не було й сліду. Укладання і яскравий макіяж, а також сувора кашкет – як з’ясувалося, роль саме такої жінки Олена Захарова і мріє зіграти.

Елена Захарова рассказала про роль своей мечты

instagram.com/

Мене часто запитують, про яких ролях я мрію? Ось щось в такому образі хотілося б!

Роль розвідниці, стража закону або наглядача, а може бути стюардеси – Захарова не стала конкретизувати мрію. Однак очевидно, що актриса бажає додати у список свого досвіду історію про сильної і сміливої жінки в строгій уніформі.

Примітно, що деякі шанувальники висловили сумнів, чи підійде такий спосіб їх улюблениці. Все ж Олену Захарову публіка куди більш охоче сприймає у вигляді романтичної панянки, яка в простому квітчастій сукні може лежати на сіннику і розповідати, чим же пахне сіно.

Елена Захарова рассказала про роль своей мечты