Голова слідчого комітету олександр бастрикін доручив нагородити побитого трьома зловмисниками в московському метро романа ковальова, заступившись за дівчину, відомчої медаль «доблесть і відвага», свідчить офіційний прес-реліз відомства.

За цими рядками ховається історія, яка шокувала кожного, хто бачив короткий ролик, записаний у столичній підземці 4 жовтня.

Хвилинне відео по жорстокості перевершує навіть найвідчайдушніші бойовики. Троє дагестанців б’ють хлопця у вагоні. Особливо завзято бере участь один з них. Горець в червоному спортивному костюмі буквально перетворює обличчя жертви в криваве місиво.

По вагону прокочується зітхання жаху, але протистояти “відмороженим” хуліганам ніхто не наважується. Люди налякані і прекрасно пам’ятають, що було за секунди до побиття…

Того вечора роман спустився в метро, їхав у справах. Галасливу компанію з трьох хлопців помітив відразу, уродженці кавказу не особливо рахувалися з оточуючими. Балагурили, відпускали шпильки на адресу дівчат.

Другого запрошення роман чекати не став і підійшов до хуліганів впритул. Трійця повела себе не по-джентельменськи: і втрьох на одного, і лежачого у них теж б’ють.

На найближчій станції вони вискочили, а до романа вже поспішали поліцейські. Хлопця відразу ж відправили в лікарню, лікуватися йому належить довго і наполегливо. Зламаний ніс і лицьова кістка, має бути непроста операція, але роман ні на секунду не шкодує про свій вчинок.

За кілька секунд він перетворився зі скромного бармена, який приїхав з воронежа підкорювати москву, в героя, захисника і завидного нареченого.

Росіянки почали серфити простори соцмереж, щоб відшукати накачаного красеня, поставити сердечко під фото і написати кілька підбадьорюючих слів в коментарях.

” рома! спасибі вам від усіх дівчат! здоров’я міцного, не розчаруватися в добрі, залишатися таким же справжнім чоловіком, вірних людей вам поруч!»;

«мужик!!!»;

«у вагоні на той момент був один чоловік…»;

«здоров’я тобі”»

Шквал коментарів обрушився не тільки на знімок, де хлопець зображений в бинтах і пов’язках. Профіль бармена вивчений уздовж і поперек, дівчатам явно є що сказати чоловікові, за яким як за кам’яною стіною.

Але, судячи з усього, це надійне укриття вже зайнято. У романа є дівчина-анна ульфман.

Анна ділиться: коли все сталося, вона була не разом з романом. Дізнавшись про те, що трапилося, відразу ж примчала в лікарню. Дівчина визнає, що подібний вчинок — це в дусі її коханого, він завжди гостро реагував на несправедливість. У школі, поки займався боксом, захищав слабких, в армії не давав в образу товаришів по службі. Навіть хотів залишитися служити за контрактом, але потім відправився в москву.

Сьогодні рома працює барменом в нічному клубі, а у вільний час пропадає в спортзалі. Друзі кажуть, що на нього завжди можна розраховувати.

«він і мене часто захищав. Всі ситуації однотипні: до мене пристають хлопці, наприклад. Було таке, що чоловік підійшов до мене, почав чіпати, щось таке-рома заступився, мовляв:” моя дівчина, руки прибрав”, — до бійок не доводив, я дуже рада цьому!» – розповіла анна ульфман.

Вона впевнена: те, що роман виріс справжнім чоловіком — це заслуга його матері.

У профілі романа всього одне фото з ганною, і на ньому не видно її обличчя. Можливо тому, що щастя любить тишу. Але користувачки без праці вирахували дівчину і навіть зізналися, що по-хорошому їй заздрять.

” дівчині вашій дуже пощастило!»;

«дівчині пощастило з хлопцем, сподіваюся він швидко видужає».

Зараз знайомі збирають хлопцеві гроші на лікування. Просити він не звик, але в цій ситуації явно швидко повернутися на роботу не вийде.

Хуліганів затримали, суд заарештував їх на два місяці.

Батько 22-річного магамаалі ханмагомедова, того самого хлопця в червоному спортивному костюмі, з жалем визнає, що син був п’яний.

Зі свого рідного села ханмагомедов приїхав до москви недавно, тут познайомився з гасаном залібековим і ібрагімом мусалаєвим. Мабуть, друзі так погано вплинули на хлопця.

” не знаю, як це все вийшло. З будь-яким може таке статися. Може, хтось матюгався або сказав йому щось. Звичайно, не захищаю його”, – намагається пояснити вчинок сина чоловік.

Але розбиратися в події тепер належить слідчим. Вже порушено кримінальну справ за замах на вбивство.