Колись сукні зі шлейфами підкреслювали статус своєї власниці. Чим довше шлейф, тим до більш знатного роду належить дама. Минуло багато століть, але сучасні знаменитості і зараз на червоних доріжках немов міряються довжиною шлейфів, доводячи свою зірковість.

Серед селебріті є справжні шанувальниці таких моделей суконь. Наприклад, дженніфер хадсон досить часто можна побачити на світських раутах в шикарних сукнях з як мінімум метровим шлейфом. Любить подібні наряди і ріанна , і леді гага , що не дивно при їх схильності до епатажу.

Але більшість зірок сукні з по-справжньому красивими і довгими шлейфами носять рідко. Так, це красиво, але моторошно незручно. Якщо шлейф занадто довгий, а тканина сукні важка, то в такому неможливо навіть ходити без сторонньої допомоги. Наприклад, плаття карді бі якось несли п’ять дорослих чоловіків! а рожевий повітряний наряд джей ло битий годину намагалися запхати в лімузин.

Сукні з величезними шлейфами зірки надягають в основному лише для ефектних фото. При цьому помічники ретельно розправляють тканину, щоб та лежала красивими складками, а фотографи довго вибирають вдалий ракурс — 2 метри тканини, що стелеться по підлозі, в кадр вмістити непросто. Російська модель наташа полі якось розповідала, що підготовка до позування в такому вбранні може зайняти і півгодини заради одного фото.

Правда, іноді все одно не обходиться без промахів. Припустимо, актриса софія карсон якось обрала сукню в тон червоній доріжці. Зрозуміло, шлейф повністю злився з килимом. А судячи з зім’ятого вигляду, на нього не раз хтось випадково настав.

бейонсе , єва лонгорія , кеті перрі , рита ора — більше зірок в розкішних сукнях зі шлейфами дивіться в нашій фотогалереї.

+14

Ліда буслаєва