Одним з найяскравіших б’юті-спогадів мого дитинства стало те, як мама, нафарбувавши вії легендарної ленінградської тушшю, розділяла їх голкою. Пам’ятається, я страшенно боялася навіть дихати в цей момент, щоб вона випадково не поранилася. Роки пройшли, а такий спосіб поділу вій і видалення грудочок туші використовую вже я, правда, за допомогою менш травмонебезпечних пристосувань. Власне, про таке сьогодні і розповім-urban decay essential eye tool e-217 .

Такого роду гребені для вій частенько трапляються у великих наборах кистей, тільки зроблені вони з пластика і за фактом нічого не поділяють, тому як тупі. В один час була дуже популярна гребінець real techniques, але мені дуже не подобається дизайн їх ручок, а тому купувати не стала, хоч мені і подобалася ідея голок з металу. І ось коли я побачила бажаний інструмент у urban decay , відразу ж замовила.

Справа була два роки тому, а тому я навіть не впевнена, чи є зараз саме ця кисть в наявності, але думаю, що в даному випадку важливий не стільки виробник, скільки сама форма/функції.

Дуже забавно було знайти в посилці досить велику коробочку, а в ній сиротливо причаїлася кисть в маленькому відділі. У мене досі враження, що в основному відділі могло поміститися щось ще)

Напевно, така велика упаковка потрібна була для того, щоб написати на ній інформацію: наші кисті cruelty-free, зроблені з переробленого пластику і алюмінію.

Сама ж кисть дуже добре зроблена, відчувається, що використані якісні матеріали, все дуже тоненьке, але міцне. Ось береш в руки і розумієш, що це не умовна кисть з палетки або набору з аліка. Варто відзначити, що за два роки використання і постійного миття вона абсолютно не втратила в зовнішньому вигляді: кріплення не розхиталися, іржі немає, написи на місці.

В одному цьому інструменті зібрано, по суті, відразу три: гребінець-спіраль для брів, щітка з довгим ворсом для брів, а також гостра гребінець для вій. І якщо купувала я його тільки з-за останньої опції, то в наслідок в рівній мірі користуюся всіма трьома.

гребінець-спіраль

Вперше ідеальна спіральна гребінець для брів попалася мені в олівці anastasia beverly hills, який я зберігала довгі роки саме через цю його частини. Сама спіраль довга, але ворс у неї короткий, однакової довжини. І саме такий формат спіралі мені підходить найбільше для прочісування брів після нанесення тіней, помади або олівця. Завдяки своїй формі вона не тільки прочісує волоски, але також розділяє їх, надає форму і робить візуально густіше. Мої брови після розчісування ще якийсь час самі тримають форму навіть без засобів для укладки.

гребінь з довгим ворсом

Якщо таки потрібно вибрати, яку частину кисті я використовую рідше інших, то це буде саме довга гребінець. Навіть на фото видно, що ворс у неї товстий, грубий і жорсткий. Проте, якщо я не наношу макіяж, а брови хочу трохи привести в порядок, то гребінь допомагає. Знову ж таки, і укладає, і ніби погуще робить.

З макіяжем не особливо виходить використовувати, так як я боюся, що щітка буде робити лисини в тоні.

гребінець для вій

Те, заради чого я купувала цей інструмент-гребінець з тонкими, гострими «голками» для прочісування вій і видалення надлишків туші або грудочок. На відміну від просто голки, якою колись користувалася моя мама, цієї не так просто зарядити собі в око, при цьому вії вона розчісує і розділяє ідеально.

Скільки паршивих тушей було використано до кінця завдяки цій гребінці! а скільки макіяжів врятовано, навіть не злічити. Прекрасний інструмент, який допомагає врятувати ситуацію навіть у випадку з огидною тушшю (по крайней мере, на етапі нанесення).

Гребінець цей прекрасно миється і відмивається, туш не застряє між голок, тому завжди виглядає охайно.

І ось, здавалося б, дрібниця, а без неї моє макіяжне життя було б трохи менш приємним. Абсолютно не шкодую, що не поскупилася і купила саме у urban decay, тому як і дизайн, і якість просто відмінні.