11 жовтня з 18:00 до 19:30 в прямому ефірі «нового радіо» відбудеться вирішальна битва п’яти учасників всеросійського конкурсу молодих виконавців «музикастинг» (онлайн-трансляція на newradio.ru і сторінці радіостанції вконтакте).

Серед них буде обраний володар головного призу. Переможця конкурсу чекає швидкісна розкрутка в шоу-бізнесі за системою “все включено”: контракт з лейблом на запис і випуск синглу, його подальша ротація в ефірі радіостанції, зйомка кліпу і гарантоване включення в лайн-ап одного з найпопулярніших літніх фестивалів країни — vk fest 2022.

Так, у фіналі “музикастинга” зустрінуться:

  1. дует a * nik&ignat izotov (казань). у хіп-хоп тандемі читають і співають гнат ізотов і микита андреянов. Пісню» в пам’ять про неї«, яку музиканти підготували для конкурсу на» новому радіо”, микита написав під час обідньої перерви, працюючи на будівництві, і присвятив її своїй колишній дівчині.

  2. wattman (киренск, іркутська область). єгор мироненко, так, насправді, звуть початківця хіп-хоп артиста, який представив на «новому радіо» пісню «параноя». У вільний від» музикастинга ” час хлопець працює ведучим в караоке і мріє про те, щоб саме його хіти співала вся країна.

  3. thefrodesdid (іркутськ). 19-річний музикант кирило бердник пише пісні на замовлення, але нещодавно він вирішив заявити про себе як про вокаліста, виконавши на «музикастингу» егоїстичну пісню «я люблю тільки себе». Niletto порівняв thefrodesdid з моргенштерном:»такий прикол під модний біт міг би зачитати алішер, якби робив добре музло”.

  4. demidova (москва). свою першу пісню анастасія демидова написала в 13 років. З тих пір починаюча співачка встигла попрацювати на бек-вокалі у легендарної ольги кормухіної. Зараз артистка вчить співати топ-блогерів і складає музику в жанрі pop-rock. Для “музикастінга «настя вибрала пісню»зірки під стелею”.

  5. саша воробйова (енгельс). у 17 років олександра переїхала до москви, щоб займатися музикою 24/7. Переможниця третього сезону шоу» голос ” зізнається, що найлегше вона складає пісні під час поїздок в метро. “у кожного є своя місія! впевнена, що моя-це дарувати добро своєю творчістю і перемогти в музыкастинге!» ,- заявила конкурсантка перед фінальною битвою.

Генеральний продюсер “нового радіо” роман ємельянов обіцяє загострення пристрастей у фіналі ” музикастинга»:

«весь тиждень зіркові експерти сперечалися до хрипоти! відповідальність колосальна-кожне слово може коштувати комусь кар’єри. Радує, що і самі учасники прислухаються до думки визнаних авторитетів, вносять зміни в матеріал, працюють над образом і подачею. Це вже перемога – при такому суворому відборі дійти до кінця. Попереду нас чекає останній бій відразу в двох студіях-в концертній, де співатимуть фіналісти і, звичайно, в іншій, де журі обговорюватиме їхні номери. Ми всі чекаємо розв’язку з нетерпінням!”

Нагадаємо, що четвертий сезон всеросійського конкурсу молодих виконавців “музикастинг” вже викликав небувалий ажіотаж аудиторії. Випуски півфіналів зібрали понад 6 000 000 переглядів. Організатори обробили понад 5000 заявок від претендентів з усіх регіонів росії. Кращі з них взяли участь в очному етапі конкурсу.

З 4 по 8 жовтня виступи дебютантів оцінювали niletto, zivert, діма білан, ялинка, марі краймбрери, artik з дуету artik&asti, група dabro, лоліта, ігор ніколаєв, а також генеральний продюсер «нового радио» роман ємельянов, генеральний директор «першого музичного видавництва» марія опаріна, директор з розвитку музичних проектів mail.ru group костянтин сидорков і, звичайно, радіослухачі.