Про розставання насті івлєєвої і елджея (олексія узенюка) заговорили задовго до їх офіційного оголошення. Ще на початку весни цього року поповзли чутки: зіркове подружжя втомилося один від одного і вже не відчувають тих яскравих почуттів, що були раніше. Подейкували, що настя — кар’єристка і тусовщиця, а льоша — домашній хлопець, який готовий навіть найграндіознішу вечірку проміняти на спокійний вечір в сімейному особняку.

Вже навесні пара вирушила у відпустку окремо, а елджей в своїх піснях всіляко натякав на кінець лавсторі («досить так бігти за мною, адже я вже охолов», — свідчать рядки треку репера).

Численні друзі зоряної пари запевняли, що настя і елджей всіляко намагалися врятувати шлюб. Але всі спроби виявилися безуспішними. Молоді люди розірвали шлюбний контракт і вирушили у вільне плавання.

Мабуть, найцікавіше в справі їх розлучення-розділ майно. І олексій, і настя — одні з найбільш затребуваних і високооплачуваних зірок, так що ділити їм точно було що. Тепер ми знаємо, що івлєєвій дісталося майно загальною вартістю 150 мільйонів рублів (у тому числі — особняк під москвою, де подружжя проживало), а у володінні її екс-чоловіка залишилися п’ять його машини.

За словами юриста, анастасія та олексій заздалегідь потурбувалися про всі фінансово-майнові проблеми, які могли виникнути у них у разі розлучення.

” ймовірно, у колишнього подружжя був складений шлюбний договір, в якому вони прописали майнові права та обов’язки шлюбі і в разі його розірвання. Інше питання: “чи є договір дійсним? адже умови для одного з подружжя можуть бути несприятливими”. Суд може також визнати шлюбний договір недійсним повністю або частково, якщо умови договору ставлять цього чоловіка у вкрай несприятливе положення. Суди вважають, що невідповідність поділу майна не є підставою визнання договору недійсним. На даний момент є інформація, що елджей передав частину майна (заміського будинку) колишній дружині добровільно», — розповідає юрист і аспірантка кафедри комерційного права мду анна пойлова.

Крім заміського будинку насті дісталося ще кілька машин.

” слід не забувати і про момент покупки решти майна-автомобілів. Ймовірно, частину автомобілів настя придбали до укладення шлюбу. За законом вони не стають спільною власністю і не діляться при розлученні”, – пояснює юрист.

123…15

Олексій і анастасія зустрічаються з 2018-го, а в офіційному шлюбі пробули трохи менше року. За словами івлєєвої, вони занадто рано стали жити разом і швидко переситилися сімейним життям

дивитися галерею

Женя мациніна