Під останнім постом каті тарасової більше тисячі повідомлень. Її сторінка в instagram ще ніколи не переживала таке паломництво, але господиня аккаунта вже ніколи не прочитає всі добрі слова, які направляють їй сотні незнайомців і приятелів. Коментатори згадують, які слова сказала їм катерина при останній зустрічі, які напуття дала, як звучав її голос.

Тепер всі ці послання можуть прочитати тільки рідні каті, які втратили дочку, внучку, колишню дружину, подругу. Тарасова загинула в страшній аварії під сочі, яку вся країна продовжує обговорювати з самого вечора 9 жовтня. Навряд чи фотографії 35-річної сибірячки розгулювали б по всіх соцмережах, а змі намагалися домогтися коментарів від родичів дівчини, але її ім’я тепер назавжди пов’язане з ксенією собчак, яка теж стала жертвою аварії.

В інтернеті вже з’явилися кадри зіткнення, записані на автореєстратори інших машин. Чорний “мерседес” йде на обгін автобуса, виїжджає на зустрічну смугу і лоб в лоб стикається з білим «фольксвагеном», який від удару відлітає в сторону. Швидкість була просто шаленою, і видно, як другий автомобіль перевертається, а на наступному кадрі помітно, що у машини вже немає половини бампера.

На пасажирському сидінні поруч з водієм сиділа саме катя тарасова, на неї припав майже весь удар. Дівчина вилетіла через лобове скло і загинула на місці.

Росіяни кинулися на сторінку тренера з йоги, щоб дізнатися, ким була загибла в дтп в сочі дівчина, у якої залишилася 7-річна дочка. Тут же постало резонне питання: з ким залишиться дівчинка? розслідування цієї теми привело журналістів і простих мешканців мережі до дивних відкриттів: близькі тарасової давали найрізноманітніші свідчення, що багатьох збентежило. Єдине, в чому джерела зійшлися, що зараз дочка каті, маша, знаходиться в новосибірську. Там же 13 жовтня пройшли її похорони.

Мати катерини полетіла на прощання з дочкою з омська. Питання про перенесення церемонії в інше місто не стояло: загибла народилася в новосибірську, любила його, там же залишилися всі її друзі. “там старенька бабуся, яка дуже любила катю. Навряд чи вона до омська доїде. І катя дуже любила це місто душевно”, – пояснила ксенія темешева, подруга тарасової.

Ймовірно, маленька маша могла бути присутньою на похоронах матері. Її батько антон тарасов, який вже забрав дівчинку до себе, розповів, що у них з донькою вже відбулася «важка розмова».

” вона приблизно 30 хвилин висіла на мені і плакала. І плакала не так, як діти плачуть, коли вдаряться … Діти в цьому віці відразу не можуть прийняти таку трагедію. Природно, вона буде переживати це ще довгі роки”, – розповів антон.

Тарасов додав, що» ні на метр ” не відходить від дочки, щоб допомогти їй пережити біль втрати, і намагається відвернути її гуртками і улюбленими заняттями. Судячи з усього, маленька маша в дбайливих руках батька. Але користувачів мережі хвилювало ще одне питання: чи приїде на похорон катерини ксенія собчак?

Соцмережі телеведучої все ще не оновлюються. Тільки в її телеграм-каналі зрідка з’являються записи, пов’язані з трагедією. Youtube теж заморожений: зазвичай по понеділках ксенія публікує випуск своєї програми, але цього разу на зв’язок не вийшла. Новосибірські змі нічого не доповіли про прибуття зірки, і вона сама нічого з цього приводу не сказала.

Керуючись простою логікою, росіяни розмірковують: якби теледива приїхала попрощатися з катериною, то напевно дала б знати своїм передплатникам. Але в її соцмережах порожньо. Зате ми виявили цікавий пост на сторінці самої каті: 15 вересня 2012 року вона розповіла, що бачилася з телеведучою. “сьогодні потрапила на зустріч з ксенією собчак! ну, вона нічого так ” » – написала тарасова.

Стало бути, в останню путь її проводили без зайвих очей і журналістів, які неодмінно слідували б за теледивою. Собчак в новосибірськ не приїхала, і це питання мало б бути вичерпаним. Але в мережі все-таки задаються питанням:а чи повинна вона взагалі була їхати?

123…16

Телеведуча вже встигла дати свідчення у справі про смертельну дтп. Змі повідомляють, що вона не визнає себе потерпілою

дивитися галерею

Єлизавета чепрасова