Інтернет-війни — справа неабияка і вкрай цікава. Якщо раніше потрібно було просити зірок про коментарі і вичікувати черги для інтерв’ю, то тепер варто зайти в їх сторіс і прочитати, хто кого терпіти не може, хто з ким крутить роман, і проти кого дружать селебріті. А деяким по публікаціях в соцмережах і зовсім ставлять діагноз!

Чемпіоном з інтернет-натяків вважається тіматі або, як він сам себе називає, гуччі-дід. Під час програми «холостяк» він і зовсім влаштував паралельне шоу в своєму instagram, а нещодавно послав ще один віртуальний укол своїй екс-обраниці. Принаймні, користувачі мережі впевнені: останнє звернення репера адресовано саме анастасії решетової.

«дворняжка може надіти на себе хоч все золото світу, але вона ніколи не стане ланню. І справа не в тому, кому до кого далеко, справа в тому, що ланью треба народитися», — написав юнусов.

У мережі цей випад порахували продовженням протистояння решетової і емілії казанджян, дружини чеченського підприємця батира агаєва. Дівчина якраз недавно висловилася, що анастасії «далеко до неї». Цікаво, що красуня-брюнетка давним-давно знімалася в кліпі тіматі, але це не єдиний об’єднуючий їх з решетової фактор.

Весь рунет обговорює, що анастасія стала коханою чоловіка емілії, і та підтвердила, що знає про суперницю. А ще стали говорити, що прийняла заради чоловіка іслам решетова тепер копіює його дружину — стільки одкровень за два дні!

Анастасія не витримала цієї інформаційної атаки від колишнього обранця і потенційної (або реальної — поки нічого точно невідомо) конкурентки, що вибухнула викривальним постом в instagram. Дівчина обурюється: тільки вона встигла повернутися на батьківщину, як на неї обрушилися чутки і плітки. Та ще й неприємні – як так?

«шановні пабліки та їх читачки, шукайте інші об’єкти для обговорення та піару. Якщо ви б знали правду, то відразу б заткнулися. Але я не вважаю за потрібне виправдовуватися і тим більше показувати особисте життя”, – висловилася решетова.

Очевидно, що бурхливу реакцію анастасії спровокувало саме обговорення її гіпотетичного зв’язку з агаєвим. З огляду на, що чоловік одружений, та ще на знаменитій письменниці і меценаті, ця любовна афера може сильно вдарити по його репутації. Та й по репутації решетової теж, яку в мережі вже почали називати другою дружиною бізнесмена.

За ісламською традицією чоловік повинен забезпечити однаково комфортне існування для обох своїх чоловік, що і стало предметом образливих жартів на адресу анастасії. Дівчину, судячи з усього, ці припущення зачепили за живе, але в її словах є цікавий момент — «якщо ви б знали правду». Так в чому ж вона, ця правда?

123…15 1 анастасія нещодавно розповідала, що все рідше буває вдома, подорожуючи по світу. Передплатники ворожать, чи не новою закоханістю пояснюються ці міграції?

дивитися галерею