Я обожнюю як виглядає слюда в манікюрі, звичайний шиммер ніколи не зрівняється з нею по красі і багатогранності. У мене є два подібних засоби zoya в помаранчевому і бірюзовому варіантах. Треба сказати, це дуже стародавні старички, що вийшли у весняній колекції 2012 року і стали вже лаковим раритетом.

Відтінок chloe zp584-це суміш помаранчевих, персикових, зелений і золотих позов в прозорій базі. Це неймовірно красиво, і фото навіть наполовину не передають як чудово лак виглядає в житті.

За текстурою він досить рідкий, і навіть за великий термін свого життя зовсім не загус, взагалі не змінився.

Кисть у zoya дуже зручна, середнього розміру, оптимальна для акуратного нанесення лаків.

Сохне лак хвилин 15, якщо наносити два шари, то краще нічого не робити 20-30 хвилин. Гарне покриття виходить навіть в один шар, тому що. Обсяг слюди у флаконі пристойний, лак не лягає плішиво і не потрібно намагатися якось розподіляти її рівномірно по нігтя, тому що відразу все виходить відмінно. Стійкість манікюру з таким покриттям висока, приблизно до тижня, тобто слюда подовжує життя звичайному лаку дня на 2-3.

Ось так виглядає слюда поодинці. У неї майже прозора база, я завдала два хороших шару, щоб було краще видно.

Звичайно, щоб максимально розкрити всю красу слюди, найкраще наносити її на контрастне темне покриття, але оскільки у нас сьогодні день осінніх фарб, то для основи я вибрала помаранчевий лак стелларі номер 35.