Колишня учасниця телешоу «Дом-2» Євгенія Феофилактова стурбована. Вона подумує над тим, щоб її син Даніель почав ходити в дитячий сад, так як зауважує, що з нянею він не хоче ставати самостійним, оскільки та багато в чому йому допомагає.

32-річна Євгенія Феофилактова після розлучення з Антоном Гусєвим виховує їх спільної дитини. Природно, як і всі мами, вона хоче дати п’ятирічному малюкові все найкраще. З доглядом за хлопчиком їй допомагає няня, але нещодавно телезірка вирішила, що настав час віддати його в дитячий садок:

«Мої дорогі, матусі, от у мене до вас питання… Справа в тому, що протягом усього цього часу по сьогоднішній день, у Даниэльчика є няня. Це все звичайно добре, але я бачу, що Дені починає лінуватися сам одягатися, їсти… Каже: «Одягніть мене! Погодуйте мене!» (хоча вміє все робити сам). Напевно, настав час хоча б на рік-два віддати мого хлопчика в садок перед школою, щоб став більш самостійним».

«А не поздновато?»: Евгения Феофилактова решила отдать пятилетнего сына в детский сад

Феофилактова уточнила, що її син росте розвиненим, він не сидів вдома без діла – грав у футбол, брав участь у різних дитячих заходах і продовжить займатися в ансамблі «Непосиди». Але Євгенія вважає, що дитячий сад – необхідність. Вона поцікавилася у передплатників, яких у неї понад 1,4 мільйона, яким саме має бути установа – державним або приватним:

«Може, у вас є цікаві історії з життя? Поділіться, будь ласка».

«А не поздновато?»: Евгения Феофилактова решила отдать пятилетнего сына в детский сад

Багато передплатники красуні вважають, що дитячий сад приносить велику користь, тому не можна виключати його з програми розвитку дитини. Були й ті, хто вважає, що в 5 років пізно відправляти малюка в цей дошкільний заклад, і це треба було зробити набагато раніше:

«Я працюю в приватному садку, тут також одягають великих навіть дітей няні, вихователі! Ні до чого непристосовані діти! Краще державний. Якщо гордість дозволить, звичайно».

«Мій малюк ходить в державний садок, але підвищеної комфортності. Там посилене харчування, дуже багато занять з дітками. Думаю для дитинки – це ідеальний варіант!»

«Якось запізно ви зібралися, йому важче буде. Якби ви ходили хоча б на якісь заняття, крім секцій, це зовсім інше. Звичайно, якщо ви займаєтеся з дитиною вдома посилено».

«А не поздновато?»: Евгения Феофилактова решила отдать пятилетнего сына в детский сад

«Дітки різні і у всіх все по-різному. Багато різних прикладів і різних думок».

«А ми вболіваємо часто й відразу після відвідування садка і дуже довго відновлюємося, і одразу хворіє молодший братик, тому я за відвідування різних розвиваючих занять і занять спорту (гуртків і секцій), але це суто наше особисте бажання і думка».

«А чи не запізно в п’ятирічному віці в сад оформлятися?»

«У приватних садах сюсюкаються, державний сад навчить всьому. Все-таки у вас хлопчик, це майбутній чоловік, повинен бути самостійний».

«А не поздновато?»: Евгения Феофилактова решила отдать пятилетнего сына в детский сад

Євгенія Феофилактова раніше заявила, що вона вже не одна. Таємничого обранця красуня віддає перевагу не показувати, але підкреслює, що знайшла довгоочікуване щастя з чоловіком, який не намагається змінити її любить такою, як вона є.