У соцмережах стартувала масштабна акція #золушкаучитдоброте. Користувачі розповідають про добрі справи, які скоїли їхні друзі, родичі або просто знайомі.

Анастасія Єсеніна: «Зовсім недавно подруга зібралася поїхати за сукнею. Дуже його хотіла, відкладала гроші, так як доброї Феї поруч не виявилося. І ось, в переході на іншу гілку в метро почула, як дівчина чудовим оперним голосом виконує арію Крістін з мюзиклу “Привид Опери”. Дівчина була одягнена в замучений білий светр, і було видно, що кошти з пожертвувань – її єдина можливість якось себе забезпечувати на даний момент. Подруга довго не роздумувала, зрозумівши, що це просто знак згори, виклала в пакетик дівчата всю суму яка була у неї з собою».

Вероніка Потапова: «Моя подруга по дорозі з роботи в поліклініку, яка знаходиться біля офісу, побачила на зупинці оголошення про зникнення собаки. Прочитала, на всякий випадок сфотографувала, якщо раптом побачить цю собаку, та й все. Якого ж було її здивування, коли по дорозі з поліклініки до метро на зупинці вона побачила вже інше оголошення про те, що знайдена така ж собака, яка описана в оголошенні про пропажу! Вона сфотографувала оголошення (фото додаю, до речі) і відправила його за ватсапу людям, які втратили собаку! Територіально виходило, що люди розійшлися буквально в 500 метрах, коли вішали кожен своє оголошення! На ранок вона написала господарям, забрали собаку і все окей, до нашої загальної радості, господарі собаку забрали, а вона була дуже рада, що зробила дійсно щось добре і гарне! На мій погляд, мораль така: не варто проходити повз навіть самих неактуальних для вас оголошень і іншого, ніколи не знаєш, як повернеться!»

Марія Гриневич: «Одного разу мої батьки їхали на машині в Москву і по дорозі побачили, як прямо по Київському шосе йшла дівчина, у якої явно щось сталося. У великому потоці машин її могли збити в будь-який момент, і тато не зміг проїхати мимо, зупинився, посадив її в машину і довіз до будинку в Москві».

annasharkova812: «Мої батьки завжди мені допомагають і хто, як не вони вчили мене добра? Мама часто годує бездомних тварин. Папа переводити бабусь через дорогу і допомагає туристам знайти потрібну їм дорогу».

klagonskaya: «Дощовим осіннім вечором Марина прихистила вагітну кішку. Потім роздавала кошенят. А кішка так і залишилася жити у неї».

Natashikb: «А розповім я про самого доброго людини якого я знаю, про мою маму, яка завжди прагне допомогти всім і завжди, скільки я себе пам’ятаю. Один з найяскравіших випадків, це коли ми їхали з нею в метро, мені було років 12. Літо, спека, задуха, чоловікові стало погано, так моя мама надала йому першу допомогу, дала таблетку і йому стало легше. Потім він ще дуже довго її дякував».

***

Кожна людина, опублікував пост в будь соцмережі з хештегом #золушкаучитдоброте, подарує один квиток на мюзикл «Попелюшка» вихованцю дитячого будинку. Чим більше постів, тим більше дітей повірять в чудеса!

Посилання по темі:

У Білосніжки, Попелюшки і Сплячої Красуні з’явилися діти