Медійне життя затягує: варто одного разу розкрити душу перед сотнею тисяч передплатників, як наступна сотня зажадає ще більше одкровень, а перший мільйон почне претендувати на прямі трансляції сімейних драм. Власне, це майже і сталося з ксенією бородіною і курбаном омаровим, коли вони намагалися розлучитися ще п’ять років тому, напередодні народження дочки теони.

” мій чоловік прийшов о 7 ранку додому з чергової тусовки, а мені залишалося 10 днів до пологів! все, що написано про зраду — це чиста правда, і я про це дізналася», – заявила тоді зірка. Того разу подружжю вдалося вирішити конфлікт, стати справжньою зразковою сім’єю і навіть роздавати поради щодо збереження відносин. Але коли грім невірності грянув посеред ясного неба подружнього життя вдруге, ксенія повела себе по-іншому.

Бородіна почекала тривалу паузу, не коментуючи розлучення (ну, хіба що натяками), а потім оголосила про розставання офіційно. І поринула з головою в нове життя.

Нещодавно ми обговорювали з психологом, чому після розлучення бородіна стала «відірвою», а омаров — героєм соцмереж. Однією з версій було бажання бізнесмена зберегти, а може, навіть підвищити свою впізнаваність в мережі. Адже, як би жорстоко це не звучало, але руйнування сім’ї — це сильний інфопривід. Використовувати його чи ні — вирішує кожен сам.

В instagram курбана все частіше стали з’являтися ролики про любов і закоханість. Раніше, в період шлюбу з бородіною, такого контенту на його сторінці не було, а тепер курйозні скетчі на тему відносин статей складають мало не половину нових постів омарова. Що, скажемо прямо, вельми продумано: більше трьох мільйонів передплатників з жаданням відкривають його відео, щоб подивитися на нову партнерку по зйомках.

І ось намітився патерн: поруч з курбаном все частіше стала з’являтися регіна рахімова, екс-приватниця шоу «пісні». Саме з нею він знімав ролики в метро, загорнувшись в рушники, і сміявся над чутками про свої зради. Так що дівчина, можна сказати, його офіційний партнер і за сумісництвом інстаграмная дружина.

Ні, екс-чоловік бородіної не зізнавався у відносинах з регіною, за нього це зробили його передплатники. По свіжому ролику, в якому співачка приобнімает його за плечі, фоловери блогера зробили висновок про те, що герої скетча одружені — мовляв, цим і пояснюється ніжність між ними. “красива у вас дружина” « “бородулька від ревнощів зжере бідну” « ” нова пасія? красива”, – пишуть під постом.

Багато передплатників бізнесмена переплутали регіну з його першою дружиною, з піною біля рота доводячи опонентам, що перед ними мати омара, сина курбана. Подібність дійсно є, і тому користувачі в коментарях під роликом вирішили, що співачка відмінно підійде блогеру.

” так вона його дружина?”— – не вгамовуються деякі передплатники. “поки ні”, – відповідають їм завсідники сторінки курбана.

123…20

Регіна — молода зірка, яка просуває свій instagram в тому числі за допомогою колаборацій з іншими знаменитостями

дивитися галерею