Цього літа меган маркл і її чоловік принц гаррі вдруге стали батьками. Герцогиня сассекська народила дочку в одній з клінік санти-барбари, де вже якийсь час проживає її сім’я. Дівчинку назвали лілібет діана маунтбеттен-віндзор.

Планувалося, що дитину будуть хрестити у великобританії-також як це був з їх первістком, хлопчиком арчі. Правда, вже восени інсайдери запевняли: ніяких хрестин на батьківщині принца гаррі не може бути, а сама мати дівчинки просто не дозволить родичам навіть поглянути на її спадкоємицю.

«хрестин у великобританії не буде. Цього точно не станеться”» інший фактично підтвердив слова першого, зазначивши, що ймовірність хрещення лілібет у великобританії «вкрай мала», — стверджує наближений членів британської королівської сім’ї.

Відомо, що сассекси вирішили провести церемонію хрещення далеко від сторонніх очей. Таємний обряд пройшов днями в єпископальній церкві в сша, яка є частиною англіканської спільноти церков.

Однак, якщо пара все-таки захоче, щоб їхня дитина мала право на престолонаслідування, то їм доведеться провести повторне хрещення в лондоні. При цьому це лише одна з умов, яку доведеться виконати подружжю…

Це важливо ще з тієї причини, що кожного новонародженого члена королівської сім’ї зобов’язують стати учасником цікавої традиції: дитину одягають в хрестильну сорочку, яка є точною копією тієї, що була зшита в в 1841 році для первістка самої королеви вікторії. Її ж одягали і діти принца вільяма-принц джордж, принцеса шарлотта і принц луї в липні 2018 року.

Цікаво, що самі меган і гаррі офіційно поки не підтвердили інформацію про таємний обряд. Про своїх дітей пара практично не розповідає, вважаючи за краще до останнього приховувати будь-які подробиці. Наприклад, дочка народилася ще в червні, але до цих пір немає практично жодного знімка батьків з малятком.

” люди з оточення кажуть, що вони ще нічого не вирішили, проте я не став би приймати це за чисту монету. Впевнений, вони оголосять, що подія вже сталася, і це буде все, що ви дізнаєтеся про це… Але чи дізнаємося ми, хто став її хрещеними батьками? всі пам’ятають, що коли хрестили арчі, гаррі і меган нікому не повідомили, хто став хрещеними хлопчика», — розповів королівський експерт рассел майерс в одному з останніх інтерв’ю.

Відразу кілька королівських експертів висловили припущення, що меган і гаррі спеціально створили інтригу навколо хрестин другої дитини. Цілком ймовірно, що така відмінно спланована pr-акція – лише частина їх плану з нарощування популярності.

Не секрет, що останнім часом повага і інтерес до пари стрімко падає. 2020 рік став роком “мегзіта” і буквально всі таблоїди гриміли новинами про норовливих сассексах. Вони публічно розповіли про приниження, стереотипи, расизм і абьюз в палаці, склали королівські повноваження і відмовилися від титулів і переїхали в лос-анджелес. І, якщо спершу громадськість однозначно встала на бік скривдженої пари, то тепер фанати британської корони з кожним днем все менше довіряють втікачам.

123…20

Принц гаррі у всіх своїх останніх інтерв’ю розповідає, як вдячний долі за зустріч з меган. Вона стала першою людиною, якій він зміг довіритися і розповісти про всі свої проблеми

дивитися галерею