Кожна мама знає, що в житті немає нічого важливішого, ніж власне дитя. Материнська молитва володіє дуже потужною силою, допомагає дитині в складних ситуаціях, несе в собі удачу і відштовхує все негативне, що може трапитися на життєвому шляху.

Молитву ви можете читати тоді, коли цього жадає ваше серце, головне, робити це з вірою в краще, вимовляючи її щиро. Не обов’язково вчити молитви до святих напам’ять, їх можна вимовляти і своїми словами, головне – та позитивна енергія, яку ви в неї вкладаєте!

Молитви про здоров’я сина

Господи ісусе христе, синові божий, молитов заради пречистої твоєї матері почуй мене, грішну і негідну рабу твою (ваше ім’я).господи, в милості твоєї влади чадо моє (ім’я сина), помилуй і спаси його імені твого заради. Господи, прости йому вся гріхи, вільні і мимовільні, вчинені їм перед тобою. Господи, настав його на істинний шлях заповідей твоїх і напоуми його і просвіти світлом твоїм христовим, на порятунок душі і зцілення тіла. Господи, благослови його в будинку, біля будинку, в поле, роботі і в дорозі і на кожному місці твого володіння.

Господи, збережи його під покровом твоїм святим від летить кулі, стріли, ножа, меча, отрути, вогню, потопу, від смертоносної виразки і від марної смерті. Господи, захисти його від видимих і невидимих ворогів, від всяких бід, зол і нещасть.господи, зціли його від всяких хвороб, очисти від усякої скверни (вина, тютюну, наркотиків) і полегши його душевні страждання і скорботи. Господи, даруй йому благодать святого духа на багато літа життя і здоров’я, цнотливості.

Господи, дай йому своє благословення на благочестиве сімейне життя і благочестиве дітонародження.господи, даруй і мені, негідній і грішній рабі твоїй, батьківське благословення на чадо моє в наступаючі ранку, дні, вечори і ночі, імені твого заради, бо царство твоє вічно, всесильно і всемогутньо. Амінь. Господи, помилуй.

❤️ ❤️ ❤️

Господи ісусе христе, сину божий! пошли моєму синові, рабу божому (ім’я) здоров’я міцне, розум і волю, силу і дух. Захисти його від впливу згубного і направ на шлях, що веде до благочестя. Хай буде воля твоя. В ім’я отця, сина, святого духа. Амінь.

Джерело: pixabay

❤️ ❤️ ❤️

Звертаюся в благаннях до тебе, пантелеймон-цілитель! даруй моїй дитині зцілення , пошли йому сили, доторкнися до плоті його, поцілунок душу його. Погаси вогонь палаючий, приборкати пристрасть, відгукни неміч. Пробуди раба божого (ім’я), підніми його з одра хворобливого. Обдаруй його твоїм благословенням. Підкоряємося волі твоєї і милості твоєї очікуємо. В ім’я отця, сина і святого духа. Амінь.

❤️ ❤️ ❤️

Господи ісусе христе, нехай буде милість твоя на дітях моїх (імена), збережи їх під дахом твоїм, крій від усякого зла, відведи від них всякого ворога, відкрий їм вуха і очі, даруй розчулення і смирення серцям їх.

Господи, всі ми створіння твої, пожалій дітей моїх (імена) і зверни їх на покаяння. Спаси, господи, і помилуй дітей моїх (імена), і просвіти їм розум світлом розуму євангелія твого, і настав їх на шлях заповідей твоїх, і навчи їх, отче, творити волю твою, яко ти є бог наш.

❤️ ❤️ ❤️

Господи ісусе христе, сину божий. Сподіваюся на тебе і прошу за власного сина. Визволи його від хвороб та хвороби і вилікуй грішну душу від ран недовіри. Хай буде так. Амінь.

Джерело: [email protected]_safonov

Молитви про захист сина

❤️ ❤️ ❤️

Волею господа посланий ти мені, ангел-хранитель, захисник і піклувальник мій. А тому кличу до тебе в скрутну мить в молитві своїй, щоб оберіг ти мене від великої біди.утискають мене наділені земною владою і немає у мене іншого захисту, крім як влада небесна, яка над усіма нами стоїть і світом нашим управляє. Святий ангелі, обереги від утисків і образ від тих, хто піднявся наді мною. Вбережи від їх несправедливості, бо страждаю з цієї причини безвинно.

Прощаю, як бог учив, людям цим гріхи їх переді мною, бо то господь підняв піднесених наді мною і випробовує тим мене. На все те воля божа, від усього ж, що понад волі божої, спаси мене, ангел-хранитель мій. Про що прошу тебе в своїй молитві. Амінь.

❤️ ❤️ ❤️

Господь мій, я приходжу до тебе зі смиренною молитвою за свого сина (ім’я). Захисти його від бід і злих помислів на нього. Будь захистом йому на дорогах життя, веди його правими шляхами, будь йому, господи, путівником. Дай йому сили долати труднощі. Я знаю, отець наш небесний, що ти почуєш мою молитву. Ти фортеця і захист наша, ти батько наш небесний. Слава і хвала тобі господи! в ім’я ісуса христа. Амінь.

❤️ ❤️ ❤️

Отець небесний, прошу тебе в ім’я сина твого, господа нашого ісуса христа за сина свого (ім’я). Ти сказав, що ти наш цілитель! і немає нікого, крім тебе, хто так зцілює наші рани! і я прошу тебе, господи, зціли серце і душу (ім’я). Ти сказав: “найбільше збереженого, бережи серце твоє, тому, що це джерело життя».

Я прошу тебе також, дай (ім’я) мудрість твою, покажи, як чинити в складних ситуаціях, вчи і наставляй його на твої шляху. Дай йому твою безмежну любов до людей, особливо до тих, кого важко любити. Слава тобі на віки! в ім’я ісуса христа. Амінь.

Джерело: [email protected]

❤️ ❤️ ❤️

Волею господа всевишнього кожному з нас від народження посилається ангел-хранитель, як захисник від зла і піклувальник в добрих справах. Тому кличу до тебе, помічник бога на землі, в скрутну хвилину і прошу оберігати від біди великий сина мого (ім’я). Утискають його люди наявні земною владою і немає іншого захисту, як просити допомоги небесної.

Прошу тебе святий ангел-хранитель, збережи і захисти від утисків тих, хто піднявся над моїм сином (ім’я), адже страждає він безвинно і несправедливо. Господь, отець наш, прости нам гріхи наші і прощай їх ворогам нашим. Нехай всі біди, проблеми і неприємності обійдуть стороною тіло і душу мого чада. Нехай буде твій захист навіки вічні і на всі дні життєві. Благослови його (ім’я). Низько вклоняюся, глибоко вірую. Амінь. (3 рази).

❤️ ❤️ ❤️

О, пресвята владичице діво богородице, спаси і збережи по кровом твоїм моїх чад (імена), всіх отроків, отроковиц і немовлят, хрещених і безіменних і в утробі матері носяться. Сховай їх ризою твого материнства, дотримай їх у страху божому і в послуху до батьків, умоли господа мого і сина твого, нехай дарує їм корисне для спасіння їх. Вручаю їх материнському смотрению твоєму, яко ти єси божественний покров рабам твоїм. В ім’я отця, сина і святого духа. Амінь.

❤️ ❤️ ❤️

Господь мій, я приходжу до тебе зі смиренною молитвою за свого сина (ім’я). Захисти його від бід і злих помислів на нього. Будь захистом йому на дорогах життя, веди його правими шляхами, будь йому, господи, путівником. Дай йому сили долати труднощі. Я знаю, отець наш небесний, що ти почуєш мою молитву. Ти фортеця і захист наша, ти батько наш небесний. Слава і хвала тобі господи! в ім’я ісуса христа. Амінь

❤️ ❤️ ❤️

Господи всемогутній! даруй моєму синові божу благодать. Нехай всі негаразди стороною його обходять.

❤️ ❤️ ❤️

Господь всемогутній, ти, а не я, бачиш щогодини моєї дитини. Твої очі спрямовані на нього, так захисти ж його від зла цього світу. Нехай жоден камінь, кинутий в раба божого (ім’я сина), не досягне своєї мети. Оточи його ангелами-хранителями. Амінь.

❤️ ❤️ ❤️

Дорогий господь бог, я приходжу до тебе в ім’я сина твого ісуса христа, і прошу тебе за сина свого (ім’я). Вилікуй його рани, помасти своїм дорогоцінним єлеєм, і дай в серце сина мого (ім’я) твій божественний світ і твою любов, щоб серце його не озлобилося, бережи його в своїй руці і веди по життєвих дорогах, навчаючи і наставляючи, як вести себе в складних ситуаціях, дай твою божественну мудрість і наповни серце любов’ю до гине світу, бережи від усякої згубної виразки, помасти його своєю дорогоцінною кров’ю. Я вірю всім серцем, що ти завжди поруч і допомагаєш подолати труднощі. Дякую, отче, за твою любов і милість. Амінь.

❤️ ❤️ ❤️

О, наша володарка, пресвята богородиця, збережи і захисти від нещасть чадо моє, довгоочікуване (ім’я). Сховай його своєю ризою материнською, притримай в страху перед грішними справами і благослови на послух і чесноту. Даруй благословення і проси у всевишнього за нього. Прошу і благаю не залиш в біді і відведи всяку напасти своєю святою рукою.

Сховай від негоди і подаруй віру в майбутнє. Умоли сина свого, ісуса христа, дарувати своє благословення на вічне спасіння, як благаю я тебе про дарування (ім’я) щастя в праці, в любові, в сім’ї та інших справах мирських. В ім’я отця, сина і святого духа. Амінь.

❤️ ❤️ ❤️

Господи, в милості твоєї влади чадо моє (ім’я), помилуй і спаси його імені твого заради. Господи, прости йому всі гріхи, вільні і мимовільні, вчинені їм перед тобою. Господи, настав його на істинний шлях заповідей твоїх і напоуми його і просвіти світлом твоїм христовим, на порятунок душі і зцілення тіла. Господи, благослови його в будинку, близькоВдома, в полі, роботі і в дорозі і на кожному місці твого володіння.

Господи, збережи його під дахом твоїм святим від летить кулі, ножа, отрути, вогню, потопу, від смертоносної виразки і від марної смерті. Господи, захисти його від видимих і невидимих ворогів, від всяких бід, зол і нещасть. Господи, зціли його від всяких хвороб, очисти від усякої скверни (вина, тютюну, наркотиків) і полегши його душевні страждання і скорботи.

Господи, даруй йому благодать святого духа на багато літа життя, здоров’я і цнотливості. Господи, дай йому своє благословення на благочестиве сімейне життя і благочестиве дітонародження. Господи, даруй і мені смиренної дочки твоєї батьківське благословення на чадо моє в наступаючі ранку, дні, вечори і ночі імені твого ради, бо царство твоє вічно, всесильно і всемогутньо. Амінь

Джерело: [email protected]

Молитва за сина, що допомагає знайти друзів

Господь бог, навчи мого сина розбиратися в людях. Дай йому мудрість дізнаватися людей, які помислами своїми чисті. Приведи сина мого до людей, які допоможуть йти йому істинним шляхом і служити господу богу.

Молитва за сина, що допомагає знайти своє призначення

“господи, тебе прошу: дай божому рабу (ім’я сина) ясне розуміння призначення свого. Відкрий йому очі на життя, нехай йде він по життю лише своєю дорогою. Амінь!