Всім здрастуйте.

Купівля туші guerlain mad eyes mascara була практично усвідомленою. У мене було кілька пробників туші в чорному кольорі. Мені так вона сподобалася, що я захотіла купити туш в повному розмірі, але тільки в коричневому кольорі. Я і не думала, що якість чорної туші може відрізнятися від коричневої.

Туш представлена в трьох відтінках: чорна, коричнева і синя.

Результат: об’єм

Об’єм: 8.5 мл

Виробництво: франція

виробник обіцяє миттєвий об’єм віям. А також, що туш виконує функції сироватки, і через чотири тижні використання навіть без макіяжу вії виглядають на 15% довше, лінія вій — на 11% товщі, а загин вій збільшується на 14 %.

оформлення у туші дуже красиве і якісне. Відразу видно, що туш з сегмента люкс. У мене туш майже рік, а футляр виглядає як новий.

Щіточка у туші класичної форми. Зазвичай такі щіточки у тушею, що надають обсяг віям. Начебто розмір щіточки не дуже великий, але я постійно зачіпаю щіточкою рухому повіку.

Колір # 2 коричневий

Туш відразу здалася мені трохи сухуватою. Хоча в пробнику (чорна) зовсім не була такою.

У мене звичайні вії, тонкі, обсягу їм явно не вистачає.

Туш не склеює вії, не обтяжує їх. Я не відчуваю туш для вій. Так само я не увазі ні обсягу, ні підкручування від туші.

Грудочки від туші незначні, як у більшості тушей для обсягу.

Мені не подобається, як туш виглядає на моїх верхніх віях,тому я використовую її тільки для нижніх.

Може я не правильну щіточку вибрала для своїх вій. Може туш відрізняється за якістю від чорної. Коричнева туш мене зовсім не вразила, тим більше за таку ціну.

Також мої вії не стали довшими, товщі. Вони залишилися прямими, як і раніше, навіть після 12 тижнів. Та ба. Обіцянки виробника на моїх віях не працюють.

Туш не викликає алергічних реакцій.

Повторювати покупку не буду.

Ціна: 1731 руб.

Оцінка: 3/5