Американська співачка кеті перрі-одна з найпопулярніших і титулованих співачок сучасної сцени. За її плечима-більше десятка номінацій і статуеток. Однак запам’яталася зірка не тільки своєю музичною кар’єрою, але і незвичайним вибором нарядів.

” не зупиняйся ні на мить, ніколи не обертайся! живи так, як ти хочеш!» – заявила в одному з інтерв’ю співачка. І, схоже, її життєрадісний і волелюбний настрій не тільки притягує людей, а й знаходить пряме відображення у виборі одягу.

Артистка не боїться експериментувати з образом: кеті то фарбує волосся в рожевий, то з’являється на сцені в провокаційному образі, який навряд чи можна назвати скромним. Бажання співачки бути не схожою на інших і відсутність страху засудження і невизнання публікою призвело до того, що вона прийшла до слави своєю дорогою. І зрушити кеті перрі з п’єдесталу мало кому вдасться — пісні та імідж королеви поп-музики полюбилися слухачам.

Що вже говорити про роман співачки з відомим актором орландо блумом. Не дивно, що він потрапив під її чари. Таких творчих, сильних особистостей, при цьому відкритих і життєрадісних, нині дефіцит. Кажуть, що пара кілька разів розходилася, проте в 2020 році кеті народила від актора дочку дейзі дав блум. А в травні 2021 року з’явилися чутки про таємне весілля пари.

+15

Анна морозова