20 листопада 2015 року, у Всесвітній день дитини, дитячий місто майстрів «Мастерславль» з розмахом відзначив свій день народження. Привітати найбільший в Росії місто професій прийшли керівники міста Москви і профільних федеральних міністерств, депутати Держдуми і Мосміськдуми, а також постійні відвідувачі міста і їх батьки.

Офіційну частину свята відкрила Ольга Юріївна Голодець, Заступник Голови Уряду РФ, привітавши «Мастерславль» з успішно проведеним роком. Віце-прем’єр підкреслила важливість розвитку таких творчих і сучасних проектів в сфері додаткової освіти для дітей. Далі зі звітною промовою за підсумками роботи за рік виступив засновник Дитячого міста майстрів Віталій Юрійович Сурвилло.

Теплі поздоровлення і побажання «Мастерславль» отримав і від постійних і бажаних гостей міста – провідних святкового заходу Ксенії Алфьорової та Єгора Бероєва.

«Мастерславль» отпраздновал год с момента открытия

Головною подією вечора став дитячий барвистий парад, в якому взяли участь представники всіх 150 професій Міста майстрів. Лікарі, рятувальники, поліцейські, автомобілісти, археологи, циркачі, представники йдуть професій з філії «Мастерславля» у Музеї Москви, підприємці-початківці зі Школи юного інвестора на ВДНГ, юнги теплохода «Мастерславль» і багато інших пройшлися по Центральній площі під акомпанемент оркестру. Свято завершилося яскравим салютом з конфетті і відкриттям нової інтерактивної зони – площі «Коло бардів», де городяни можуть дізнатися більше про великих іменах авторської пісні.

«Мастерславль» отпраздновал год с момента открытия

Яскраві виступи юних артистів продовжилися у святковій програмі на вихідних, де також взяли участь партнери та друзі Міста майстрів – музей цікавих наук «Експериментаніум», Интеракториум «МАРС-ТЕФО», проект «Мультнаука», Державний Дарвінівський музей та інші.

За минулий рік «Мастерславль» став важливою складовою дозвіллєвої та освітнього життя столиці. Це прекрасний старт у житті дитини для знайомства з безмежними можливостями безлічі професій. Кваліфіковані фахівці майбутнього – одна з основних завдань для «Мастерславля» справжнього.

«Мастерславль» отпраздновал год с момента открытия

Про місто майстрів «Мастерславль»:

«Мастерславль» – дитячий розвиваючий інтерактивний проект, в якому діти у віці від 5 до 15 років знайомляться з більш ніж 150 професіями. Це справжнє місто майстрів, де діти, граючи в професії, відкривають їх для себе, набувають трудові і життєві навички, вивчають пристрій сучасного суспільства, надихаються на отримання знань. Діти 5-8 років можуть перебувати на території «Мастерславля» тільки в супроводі дорослих.

«Мастерславль» розташований в діловому кварталі «Москва-Сіті» в торговій галереї, що з’єднує станцію метро «Виставковий» і пішохідний міст Багратіон.
Місто працює в дві зміни: з 10:00 до 14:00 і з 15:00 до 19:00, без вихідних.

www.masterslavl.ru

Посилання по темі:

Хочу все і відразу! Ідеї подарунків для дітей від 1 до 3 років