Відомий репер моргенштерн став гостем нового випуску шоу»обережно: собчак”. Ксенія все-таки змогла умовити артиста стати її співрозмовником. Але ж зовсім недавно репер навідріз відмовлявся йти в гості до собчак.

Ксенія багато разів піднімала цю тему в соцмережах і навіть відзначала, що репер готовий поспілкуватися з нею виключно за 5 мільйонів рублів. За такі гроші собчак не готова була кликати дорогого гостя в студію.

Але мабуть недавнє весілля моргенштерна, де ксенія постала в образі радянської тамади, зробила свою справу. Хлопець все-таки погодився взяти участь у шоу.

Випуск розтягнувся майже на три години. Говорили багато про що: про гроші, образ артиста, хейт, і, звичайно ж, гучне весілля.

Про весілля

Моргенштерн одружився на діларі в останній день літа. Весілля гуляли з розмахом, в кращих радянських традиціях, присмачуючи свято добірним алкоголем і веселими конкурсами від епатажної тамади.

“ми тільки подали заяву в загс і все, я відразу “хавать”. Обрастаю вагою. Класичний одружений ” » – ділиться хлопець.

Захід “влетіло” нареченому в копієчку. На весілля алішер витратив 20 мільйонів рублів.

«декорації вийшли на 8 мільйонів. У нас же весілля-це перформанс. Потрібно було відповідати, тому я не поскупився», — ділиться артист.

Про сімейний бюджет

На сім’ї репер теж не економить. Він зізнається, що всі зароблені гроші віддає дружині.

” те, що заробив мужик — це наше, а те, що заробила жінка — це її. У нас так. Я нормальний російський підкаблучник”, – ділиться алішер.

Ділара має хороший дохід від ведення блогу. Чоловік ласкаво називає дружину»моделькою”.

” але коли їй не вистачає, вона просить, а мені не шкода. Вона не з тих, хто говорить“дай карту, я в цум”. Ми їй зараз робимо бізнес, і я їй допомагаю туди вкладати гроші», — розповідає артист.

Про шоу-бізнес

Артист каже, що раніше був провокатором. Вважав себе невизнаним генієм.

«я ображався, що люди тупі і мене не розуміють. Мені здавалося, що я несу високе мистецтво, я божевільний геній. А зараз прийшло усвідомлення, що все не зовсім так», — ділиться репер.

Тепер він переглянув свої погляди і більше не хоче бути зіркою.

«я награвся в шоу-бізнес. Зайняв там лідируючу позицію і хочу йти далі. Банально прозвучить, але хочу нести в світ добро і позитив», — розповідає алішер.

Репер каже, що втомився жити своїм життям і хоче зробити паузу. Зупинитися, почитати книги і вирішити, в який бік рухатися далі.

Про бізнес

Минулого року артист відкрив ресторан kaif provenance. Тоді він ділився, що вклав у проект понад 1 мільйон доларів. Вкладення відбилися за півроку.

Собчак торкнулася і теми бізнесу. Судячи за звітними даними за 2020 рік, компанія отримала прибуток в 2,9 мільйона рублів.

Тоді репер зізнався, що не втручається в управління компанією, а тільки стежить за доходами в спеціальному додатку.

” він з кожним місяцем все більше і більше приносить грошей. Я бачу це по звітах і по тих грошах, які потрапляють на рахунок. Я нічого не роблю, я не пам’ятаю, коли в останній раз там був, але він з кожним місяцем все крутіше і крутіше», — заявив моргенштерн в інтерв’ю.

Про давида манукяна

Виявляється, репер стежить за кар’єрою давида манукяна.

«для мене дава — це людина, яка дарує мені безліч емоцій. Я люблю його як персонажа. Він один з найяскравіших на сьогоднішній день. Особливо мені сподобалося, коли він поїхав покласти квіти в казань до місця трагедії і взяв на це таргетовану рекламу в instagram! напевно він робить це неусвідомлено, а якщо усвідомлено, то він реально геній. Перша людина, яка в цілях кар’єри використовує орієнтацію. Спочатку він з бузовою, а потім з кіркоровим. Я його поважаю”, – каже репер.

Про гроші

Сьогодні алішер заробляє мільйони, але якби у нього був вибір, то вважав за краще бути «багатим, але невідомим».

Собчак запитала, скільки грошей потрібно артисту, щоб більше не працювати. Репер відразу ж назвав космічну цифру у мільярд доларів. На що ведуча сказала, що це нереально. І поцікавилася, чи вистачить з нього 300 мільйонів доларів?

” так, я згоден. Я награвся в популярність, поставив для себе галочку і не знаю, що з цим робити. Я хочу просто вийти погуляти по місту, сісти на терасу випити вина в ресторанчику. А зараз я не можу навіть з дому вийти спокійно. Добре що хоч будинок купив, тепер буду гуляти з собакою», — каже артист.

Він зазначає, що не боїться залишитися завтра непопулярним, так як у нього маса ідей.

“все, я хочу дітей і погладити собаку”, – заявив репер.

Чому моргенштерн такий

Ксенія собчак поцікавилася, чому моргенштерн такий «колючий». Артист вважає, що винна навколишнє середовище. Але при цьому в родині його завжди підтримують.

” так, це середовище. Більшість людей хочуть образити, зачепити образити. Не можу зрозуміти звідки у мене бажання довести всім, що я ох***. Начебто любили мене в дитинстві. Але я невпевнена в собі людина”, – зізнається він.

Природу невпевненості сам алішер зрозуміти не може. Каже, що часто боїться сказати не те.

«я навіть з діларою перші три роки не розмовляв. Боявся раптом не те скажу, вона образиться не зрозуміє. Я весь час в собі все здавлював. Мені психолог сказав, що через це я скриплю зубами», — зазначив хлопець.

123…12смотреть галерею