Зв’язався мій знайомий з шістнадцятирічної. Головне мужик начебто дорослий сороколетие скоро буде відзначати, своя голова на плечах на плечах начебто є. І тут на тобі!
Ми, мужики, тільки пальцем біля скроні крутимо. Запитуємо ось нахера тобі цей гемор потрібен, тыж не пацан вже? Він твердить тільки, мовляв, це любов, і з нею він відчуває себе знову молодим.
Начебто і дружина і діти (син і дочка), а він як повівся на ній. Каже, що вона у нього для польоту душі, для приємного проведення часу і взагалі не вимагає стільки грошей, скільки на інших у нього відлітало.
Ленка (дружина) змучилася, коли дізналася, що сталося, нашептали їй бачити доброзичливці. Та й не дурна вона, сама здогадувалась де чоловік пропадає по вихідних і до ночі після роботи.

Зараз у нього черговий заеб, хоче в подорож по Золотому Кільцю прокатати. Мужики тільки пальцем біля скроні крутять. Я як побачив її — вона мені відразу не сподобалася, вся якась пом’ята що-чи фарбована абияк. Таке відчуття, що з села з якоюсь. Так і виявилося, блін! З СМТ з Тульської області привіз він це диво підкорювати столицю. Так адже їй в Москві ночувати десь треба, не під зоряним небом ж, ясний хрін йому довелося знімати.
Кажу йому, мовляв, не соромно тобі в компанії з цим дивом з’являтися? Він тільки відмахується і каже, що я нічого не розумію, а він їй такий марофет наведе, що всі лопнуть від заздрості. Я пригадав йому, що вона нібито грошей не вимагає, а він тільки відмахується у відповідь і каже, що не в грошах щастя і він з нею знову дев’ятнадцятирічним пацаном ставати.
Коротше сиділи ми сьогодні з мужиками в гаражі, випивали під шашлычек і розуму докласти не могли. Ось нахера дорослий сімейний мужик приволік із села дев’ятку 2001 р. в. і возиться з нею весь вільний час. Пороги їй перетравлює, движок перебрав, до фарбування готує, а в планах салон перетягувати…

(Переглянуто 2 220 разів, 2 переглядів)