Джіджі хадід і зейн малік

Відносини джіджі хадід і зейна маліка завжди були дуже складними. У 2015 році модель і музикант почали зустрічатися, але через три роки, в березні 2018 року, прийняли рішення взяти перерву, яка тривала два роки. Лише на початку 2020 року хадід і малік знову зійшлися, а з почуття в той момент розігралися настільки сильно, що восени 2020 року у пари народилася дочка хаі.

Ці відносини спочатку викликали сумнів, а 29 жовтня знову стало відомо, що пара розлучилася через скандал, пов’язаний з матір’ю хадід.

Том круз і хейлі етвелл

Знайомство 59-річного красеня тома круза і 39-річної хейлі етвелл сталося під час зйомок фільму «місія нездійсненна». Пара насолоджувалася товариством один одного, але після закінчення зйомок том і хейлі прийняли рішення розлучитися.

Що вплинуло на це рішення — невідомо. Але з недавніх пір завидний наречений знову вільний.

Ілон маск і граймс

Несподіваною новиною стало розставання ілона маска і співачки граймс. Вони пробули разом три роки і за цей час у них народився син, якого назвали незвичайним ім’ям — xæa-xii.

Причиною розставання найбагатша людина в світі назвав зайнятість на роботі і його, і співачки. Зараз ілон і граймс намагаються зберегти теплі стосунки заради дитини.

Кейт бекінсейл і піт девідсон

Роман 48-річної кейт бекінсейл і 27-річного коміка піта девідсона тривав три місяці. Вони не приховували своїх почуттів: разом з’являлися на вечірках, сміялися і цілувалися на публіці. Але довго це не тривало, як і передрікали шанувальники. На думку багатьох, більш дивного союзу уявити було неможливо. Причину розставання колишні закохані не оголошують, але розрив пройшов тихо, і кейт з пітом вирішили залишитися друзями.

Адель

А в 2019-му стало відомо, що адель розлучається з чоловіком. Шлюб тривав менше трьох років. Вона зіграла таємне весілля з саймоном конескі в кінці 2016 року, хоча їх роман почався ще в 2011-му. Потім на світ з’явився їх син анджело, але скріплити себе узами шлюбу пара на поспішала. Потім все ж саймон зробив коханій пропозицію, і на премії греммі 2 роки тому адель оголосила, що знайшла статус заміжньої жінки.

Але, на жаль, довго цей шлюб не тривав. Ще взимку поповзли чутки, що співачка з чоловіком живуть окремо. До того ж адель розпродає їх спільну власність — мабуть, щоб легше було ділити майно. На жаль, це виявилося правдою. Зірка підтвердила чутки про розлучення.

Самим пікантним моментом стало те, що адель доведеться віддати чималу частину свого стану колишньому чоловікові. Він-підприємець, але до багатства дружини йому далеко. Статок адель оцінюється в 190 мільйонів доларів, і частина його нажита в шлюбі, а значить — є спільним майном. Зараз співачка вже перевела на саймона величезний особняк в лос-анджелесі.

Наомі кемпбелл і ліам пейн

51-літня наомі кемпбелл ще в січні закрутила роман з 28-річним музикантом ліамом пейном, солістом групи one direction. Незважаючи на постійний публічний флірт в соціальних мережах, спільні виходи на концерти і в нічні клуби, наомі не поспішала офіційно оголошувати про нові стосунки. І, як виявилося, не дарма: вітряної красуні швидко набрид молодий бойфренд.

Друзі супермоделі розповіли англомовним змі: “ліаму і наомі було весело разом, вони добре ладили. Але це виявилося просто легким романом. Наомі стало нудно з ним”»

Нам здається, модель довго одна не залишиться. Тим більше подейкують, вона не проти відновити відносини з колишнім коханим-репером скептою. Пейн теж не нудьгує. Останній уїк-енд він провів на фестивалі coachella.

Рита ора і ендрю гарфілд

Розставання співачки ріти ори і актора ендрю гарфілда сталося так само несподівано, як і почався їх роман. Друзі пари, а слідом і шанувальники помітили, що закохані більше не проводять час разом.

І це не сварка закоханих, а зважене рішення. Як виявилося, ендрю не зміг пережити різко збільшилася популярність рити. І не розраховував, що папараці почнуть переслідувати їх буквально по п’ятах…

Нагадаємо, чутки про роман з’явилися, коли пару помітили під час шопінгу в районі прімроуз-хілл, лондон. Відомо, що ора і гарфілд разом відсвяткували різдво.

Найромантичніші шанувальники навіть подумали про весілля, а тут раптом розрив.

«рита дуже переживає через ситуацію, що склалася. Ендрю прийняв рішення розійтися, і їй зараз дуже важко, адже вони проводили дуже багато часу разом», — поділилися подруги ори.

Втім, рита далеко не єдина з зіркових дівчат, яка нещодавно знову знайшла статус «вільна».

Леді гага

Вільною на церемонію «оскар» з’явилася і співачка леді гага. Незадовго до отримання заповітної нагороди, а разом з нею і статуетки, співачка розлучилася зі своїм нареченим, 50-річним менеджером крістіаном каріно. Правда, подейкують, саме вона була ініціатором розриву.

При цьому продюсер і артистка продовжують працювати разом, і карино не втрачає надії повернути прихильність колишньої нареченої… Нагадаємо, в статусі нареченої гага на цей раз пробула півтора року. Крістіан зробив артистці пропозицію восени 2017-го, а та сказала «так». Однак з церемонією не поспішали. Як виявилося, не дарма.

Адріана ліма

Знову вільна одна з найкрасивіших жінок світу — модель адріана ліма. На жаль, почуття між ангелом victoria’s secret і турецьким письменником метіном хара згасли.

Востаннє закоханих бачили разом у листопаді минулого року. Після цього в соціальних мережах перестали з’являтися їхні спільні знімки, і шанувальники запідозрили недобре.

Нагадаємо, що раніше адріана була одружена з баскетболістом марко яричем. У пари народилися дві дочки: валентина і сієнна.