Пандемія коронавірусу впоралася із завданням, над яким коучі по особистісному зростанню б’ються вже не перший рік-навчити людей жити в моменті. А якщо і не залишатися в цьому міфічному потоці, то хоча б цінувати миті і шанси, які пропонує сьогодення. Ми з вами вже не раз обпеклися на тому, що довгострокові плани не працюють, чи не так?

Відпустку вже просто так не сплануєш-раптом локдаун? і боже боронь купувати квитки на півроку вперед: в наші часи це схоже на російську рулетку. Тому пропонуємо подивитися на найближче майбутнє і вирішити, чим можна зайнятися в останні дні ковікул.

льодовий спектакль “анна кареніна»

Режисер-постановник ілля авербух більше віддає перевагу слову “спектакль«, ніж»шоу”. “я намагався зробити так, щоб великий твір толстого на льоду виглядав максимально цілісним і органічним, щоб глядач занурився в цю атмосферу і забув, що всі герої на ковзанах. Мені було дуже важливо створити саме спектакль”, – говорить він.

2,5 години відтворювати історію про анну кареніної для вас будуть зірки фігурного катання: оксана домніна( анна), максим шабалін (олексій каренін), роман костомаров (олексій вронський), євгенія медведєва (кіті), олександр енберт (левін). Льодовий спектакль буде йти з 4-го по 14-е листопада в московському палаці спорту «лужники».

сімейний проект-конкурс cartoon network

Якщо ковікули ви проводите вдома всією сім’єю, неодмінно радимо зазирнути на канал cartoon network, де з жовтня запустили акцію»у дружби є ім’я”. Для батьків це шанс в ігровій формі зблизитися з дитиною, для юних глядачів — взяти участь у розіграші приставки, смартфона або планшета (переможець зможе вибрати свою нагороду самостійно).

Батьки проходять невеликий психологічний тест, щоб дізнатися, наскільки вони довіряють своїй дитині в самостійному виборі друзів і як сильно тиснуть взагалі. Дітям потрібно вписати ім’я свого товариша, вибрати зі списку якість, за яке він цінує дружбу з ним, і загальну мрію.

На основі відповідей генератор вибере відповідний повчальний мультфільм, який можна подивитися всім разом, а потім дочекатися розіграшу призів.

мобільний художній театр

У театри під час і після ковікул просто так не потрапити, але рік пандемії нас дечому навчив. Наприклад, експериментувати з технологіями, які дозволяють занурюватися в аудіоспектакль одночасно з «запливом» у ванні. Ми не жартуємо, це реальний формат мобільного художнього театру.

Творці театру вибрали ті твори, дія яких відбувається в обмеженому просторі, так що ви одночасно потрапляєте в постановку і екскурсію. Одна з п’єс дійсно поставлена у ванній, так що туди можна відправитися всім любителям неформатної класики. Для того, щоб почати спектакль, знадобляться навушники і мобільний додаток мхт, яке можна завантажити в appstore і google play.

ніч мистецтв

Один з кращих днів листопада, коли музеї відкривають двері для нечастих гостей, а ті відкривають серце і розум для сучасного мистецтва. Цього року, очевидно, через підступні обмеження не вдасться побродити з друзями по закутках московських музеїв, але це не біда: все дійство перенесено в соцмережі, так що хоч і віртуально, але ніч мистецтв відбудеться.

О 19:00 в instagram музею москви пройде відкриття поп-ап виставки xxl андрія касай — художника, ілюстратора і музиканта. Після 8 листопада його роботи можна буде побачити наживо, а поки не зайвим буде поглянути на них під коментарі експертів. О 21: 00 розпочнеться онлайн-концерт на сторінці музею вконтакте — не забудьте про реєстрацію.

Вітчизняна комедія “ідеальна дружина «вийде на wink вже 4 листопада, а днем пізніше там же покажуть” бендер. Остання афера”, де головну роль зіграв сергій безруков. Чому б не подивитися приквел про головного і найбільш харизматичного шахрая нашого часу? тим більше, що командувати парадом потрібно самим, а для цього — скрасити ковікули будь-яким способом, може, навіть запропонованим вище.

Єлизавета чепрасова