Любовна сумісність

Шанси на благополучний розвиток відносин в парі спочатку дуже високі, потрібно тільки розуміти, на які моменти слід звернути увагу. Сумісність в любові чоловіка-тельця і жінки-лева може опинитися під загрозою через норовливості, властивої обом половинкам. Для земного представника сильної статі важлива власна правота. Навіть захоплення прекрасною супутницею не зупинить його від відстоювання своєї думки з будь-якого з питань. Левиця, яка звикла до того, що протилежна стать дарує їй виключно компліменти, буде дивуватися від початкової холодності нового знайомого.

На щастя, зародилася між ними іскра в такій ситуації буде тільки сильніше розгоратися. Витративши чимало зусиль і розподіливши всі ролі між собою, партнери нарешті прийдуть до угоди, яка влаштує обох. Примітно, що обидва представники союзу протягом усіх відносин будуть відстоювати свої власні інтереси. Чоловіки-тельці і жінки-леви однаково схильні до самозамилування. Їм буде достатньо час від часу обмінюватися обопільними компліментами і йти на незначні поступки, щоб створювалася видимість участі в справах один одного і моральної підтримки.

Особливої уваги заслуговує ситуація, в якій партнери будуть зосереджені виключно на собі. Жінка-лев почне впиватися своїм “досконалістю” і постійно нагадувати про нього своїй половинці, чоловік-телець буде ігнорувати думку коханої і самостійно приймати всі рішення. Навіть при такому розкладі союз може проіснувати досить довго, але він принесе його учасникам тільки розчарування. Перебудуватися сторони вже не зможуть, руйнівні дії увійдуть у звичку. Розрив буде яскравим і болючим, після нього колишнім коханим не вдасться зберегти навіть приятельські відносини.

Сексуальна сумісність

За сексуальну сумісність жінки-лева і чоловіки-тельця можна не переживати. Пара просто приречена на пристрасні і тривалі відносини. Левиця нарешті знайде партнера, здатного не тільки захоплюватися нею на словах, а й доводити своє ставлення на ділі. Телець же буде сп’янілий реакцією партнерки на його щедрі і вмілі ласки. Для представників обох знаків чуттєва сторона відносин грає вкрай важливу роль, вони будуть робити все можливе, щоб не засмутити настільки гармонійний союз.

Злий жарт в таких відносинах може зіграти тільки невгамовна гординя вогненної левиці і впертість земного тельця. Перша вкрай сприйнятлива до захоплення і нездатна адекватно реагувати на холодність партнера. Тельцям варто пам’ятати про це, не скупитися на компліменти і не надто впиватися своєю владою над коханою людиною. Левам же, в свою чергу, слід брати до уваги прагнення тельців до самореалізації. Вираз вдячності за доставлене задоволення стане для цих упертців кращою нагородою. У відповідь на це вони будуть намагатися підкорити все нові вершини і повністю присвятять себе партнерці.

У дружніх відносинах сумісність знаків чоловіка-тельця і жінки-лева не грає практично ніякої ролі. Одного разу зав’язалися відносини можуть тривати роками просто за звичкою. Сторони ніколи не вимагатимуть один від одного нічого надприродного. Вони просто люблять стабільність у всьому, а таке партнерство є одним з її проявів. Половинкам знаків не потрібно ревнувати своїх коханих до їхнього приятеля. Якщо сексуальне тяжіння спочатку між ними не виникло, то його, швидше за все, вже і не буде.

Цікаве поєднання чоловіки-тельці і жінки-леви демонструють в діловій сфері. Якщо їм доведеться працювати над одним проектом, тандем проявить себе виключно з позитивного боку. Активність і відсутність ліні в обох дозволять працівникам швидко і якісно виконати поставлені завдання. Якщо при цьому телець не буде заперечувати проти того, щоб саме левицею захоплювалися оточуючі або начальство, вона не буде заважати йому реалізовувати свої плани по зростанню, розвитку і збагачення.

Ідеальним вважається рішення, при якому лев виступає в якості начальника, а телець є підлеглим. Гармонійний союз дозволить обом досягати поставлених цілей, не жертвуючи інтересами один одного. А ось телець-начальник і лев-підлеглий — найгірша комбінація з усіх можливих. Левиця не дочекається навіть заслуженої похвали, а тельця буде дратувати її якість ігнорувати важливі дрібниці.