54-літня блондинка, зірка “рятувальників малібу” в січні цього року вшосте вийшла заміж.

Обранцем зірки став простий хлопець ден хейхерст, який працював її охоронцем. Він молодший за зірку на 13 років.

За словами памели, один в одного вони закохалися під час ізоляції на тлі пандемії. Відкладати одруження в довгий ящик пара не стала і одружилася напередодні різдва. Правда, пишне торжество закохані вирішили не влаштовувати, тому ні сім’ї, ні друзів на церемонії не було. Але зірка запевняє, що цей союз близькі схвалили одноголосно.

” я саме там — де повинна бути, – в обіймах чоловіка, який мене щиро любить. Ми одружилися в будинку, який купили мої бабуся і дідусь 25 років тому. Тут одружилися мої батьки, і вони досі разом», — поділилася тоді памела. Правда, фото з одруження не показала.

Більше того, якось дуже раптово андерсон вирішила, що щастя любить тишу. Нового чоловіка, на відміну від колишніх, в світ майже за рік шлюбу жодного разу не виводила, і в соціальних мережах не світила. Точніше, показала одне відео з їхнього подружнього ліжка, але розгледіти там дена було неможливо.

І ось папараці нарешті зняли пару на прогулянці в беверлі хіллз. І якщо чесно, якщо не знати, що актриса і охоронець одружені, ніколи не подумаєш, що це — закохана пара. Ден, як і за часів роботи охоронцем зірки, йде трохи позаду і несе пакети з шопінгу.

Можливо, памела трохи соромиться свого чоловіка,про любов до якого стільки розповідала? все ж раніше вона крутила романи виключно зі знаменитими чоловіками. Хоча будемо чесними, вони її завжди кидали першими.

+19

Ліда буслаєва