4 дні відпочинку в листопаді — майже розкіш. Перепочинок перед нескінченною робочою низкою звітів грудня. Чомусь справ відразу стає в рази більше. Чому? у мене немає відповіді на це питання, але зате є 4 дні і можливість поставити світ на паузу, полежати у ванній, почитати і погуляти. А ще можна звичайний щорічний розбір речей провести раніше.

З чим буду розлучатися в цей раз?

Перше, що я прошерстила-одяг. Тут майже порядок, в одязі у мене майже нічого зайвого, але на далекій полиці є пара речей на «якщо схудну». Вони лежать роки два або три точно. Пора розлучатися. Поглянувши на них критичним поглядом, я зрозуміла, що вони вже не зовсім за віком. Що ж, тим легше, віднесу в контейнер.

У взутті порядок, тому хіба що покладу ближче зимову. Також як і шапки, які скоро знадобляться.

Однак, досить про речі, перейду до косметики. Є така, про яку я іноді забуваю. З ненравящимся можна розібратися відразу-взяти і викинути, а ось з тим, в чому сумніваюся — складніше. Зазвичай, якщо я в чомусь сумніваюся, то кладу цю річ ближче і ношу день, два або три тільки її в основному-пробую на смак відчуття. Чи подобається вона мені? чи комфортно мені? чи зручно? чи влаштовує колір? якщо влаштовує все, крім кольору (догляд, поведінка, відчуття) — відкладаю в вазочку біля дверей з гигиеничками і ношу таку річ на прогулянку з собаками. Якщо не подобається, простіше викинути. Все ж життя вона одна і не бачу сенсу витрачати її на те, що не дарує радості. Так, це все чудово звучить, а що на ділі?

Насамперед я порилася в помадах. І деякі залишки мене здивували. Наприклад, ось ця нюд-колекція.

Я була повністю впевнена, що це все я вже викинула (і навіть десь бадьоро рапортувала про це раніше). Мабуть не викинула, а засунула. Тому що зустріла в несподіваному місці в шафі, куди давно не забиралася (сезонні речі зазвичай тут лежать). Помади не поміняли своїх характеристик. Запах, вид – все як повинно і черв’ячок сумніву, зізнаюся, гриз. Однак згадавши, що їм 10 років, черв’ячка я задавила. Шкода, але час йде. Я купувала їх і користувалася з любов’ю. Такі помади давно стали старомодними. Та й термін занадто довгий. Тому з вдячністю до їх якості, ми розлучаємося.

армані 101 і 103, lancome 250 lábsolu rouge, givenchy rouge interdit 26, clarins rouge prodige 122, estee lauder vanilla truffle, shiseido be109 perfect rouge.

Далі я подивилася, що в моїх склянках з олівцями-тушами. Олівці поки залишила, хоча користуюся ними нечасто, а ось давню золоту підводку ессенс точно пора викидати, лімітка кудлатого року. Вона ще жива, там на денці, але їй багато років. Мені подобалося використовувати її в подвійній стрілці. Що ж, буду шукати подібну. У цій була класна кисть і зручна ручка. Блиск chanel 174 daydream добре так затертий, носила в сумці. Останні пару років не користувалася. Йому кілька років і він, вже не в формі. Пробувати не хочу, але він був хороший. Догляд і зовнішній вигляд у нього на висоті, він мене дуже радував і добре послужив, але не закінчився. clarins rouge eclat 22 red paprika не була моєю улюбленицею, але послужила. Зараз запах змінився, а це привід розлучитися. Скоро потягнуться й інші. Консилер nyx hd studio photogenic concealer майже закінчився, там є якісь залишки, але останнім часом досить довго я їм не користувалася. Викидати. На зміну є два інших-зелений і ось такий же в тон шкірі. І останнє-матова помада maybelline vivid matte liquid 05 nude flush — теж давно не користувалася, ця залишилася остання з усіх. Запах в нормі, але ось на губах є поколювання, коли завдала для проби, так що розлучаюся з нею без жалю. Ці всі хлопці вибувають по старості.

Ось ці не по старості, а скоріше по відношенню. Помада №1 у відтінку 05 в класній зручній упаковці, але от відтінок мене якось не змусив перейнятися. І лежить не те, щоб дуже прекрасно. Давала кілька шансів, але ні, не моє. Розставатися. vivienne sabo matte magnifique 217 матова помада, яка мені подобалася перший час, я із задоволенням її носила. Але зараз поносивши кілька днів зрозуміла, що вже не моє. У ній мені не комфортно. Будемо вважати, що своє вона відслужила. Туди ж і nyx copenhagen metallic cream . Вельми популярний свого часу відтінок, у мене він з’явився пізніше. Носила його досить активно по початку, а зараз вже некомфортно. Не мій. Останнє-підводка vivienne sabo charbon liquid eyeliner №01 , я писала про неї зовсім недавно і це трешнячок, з яким не домовитися. Так що точно розлучаюся, нехай вона і тільки-тільки розпочата.

У тінях я порилася, але все, що не радувало я вже ліквідувала, тому поки тут порядок. На черзі в рознесенні ще кілька помад, які не дуже підходять мені по температурі. Поклала ближче, планую, що з чимось розлучуся до нового року. Бажано з якомога більшою кількістю одиниць. Хочу прийти до нього з розчищеною косметичкою. Для цього потрібно просто не шкодувати те, що залежалося і частіше перебирати, щоб не було ось таких сюрпризів. Косметика повинна приносити задоволення.