Палетку, раптово, мені надіслав сам бренд на тестування. Я, зізнатися, довго не могла повірити в те, що це відбувається зі мною 🙃 я не вважаю себе якимось вже сильно значущим блогером в б’юті співтоваристві (та й б’юті-блогером-то себе вважаю з натяжкою, чого вже там).

Проте це сталося, а тому, зустрічайте палетку від мого улюбленого бренду, надіслану мені на огляд.

Палетка приходить в конверті, запечатаним сургучною печаткою. На цей раз в болотно-коричневій гамі, що цілком очікувано, так як на те вона і жабка.

Побачивши принт на палетці, я відразу згадала гіпножабу з просторів інтернету … Ну схожа ж? 🙃

Так виглядає гамма палетки.

В цілому, у мене склалися дружні відносини з палеткою. Незважаючи на те, що я зустрічала багато скарг на бордовий відтінок, у мене він особливих труднощів, крім поганих свотчей, не викликав. Сатини масляні, добре пігментовані. На базі для тіней і гліттер праймері стабільно триматися на мені 10 + годин в незмінному вигляді. В цілому для мене стандартна за якістю палетка від даного бренду і я користуюся тінями з задоволенням.

Так як додати мені більше за технічними характеристиками нічого, давайте переходити в свотчам.

Всі свотчі зроблені на суху руку при світлі кільцевої лампи, якщо не вказано іншого під фото.

При описі кожного відтінку я додала макіяж з кожним відтінком соло. Це не повноцінні макіяжі, а скоріше просто свотч на очах.

Темно-сірий, практично чорний сатин. У відтінку можна розгледіти легку коричневу нотку.

090 — профіль хижачка. Денне світло біля вікна.

091 — профіль відтінку ” вирощуюча мохи»

Мшисто-зелений сатин, під певним кутом проглядає легкий коричневий шифт. Розтушований в макіяжі дає ефект об’ємного століття, видаючи більш яскравий салатовий відблиск на опуклій частині ока і коричневий відтінок при інтенсивній тушевке.

091 — профіль відтінку»вирощуюча мохи”. Денне світло біля вікна.

092 — матовий коричневий, заснований на відтінку «влучне око»

Нейтральний, середньо-коричневий матовий рефіл. Чудово підходить для оформлення складки, легкого затемнення. В цілому, чудовий за технічними характеристиками коричневий відтінок.

092 — матовий коричневий, заснований на відтінку «влучне око». Денне світло біля вікна.

093 — профіль відтінку ” совеня»

Золотисто-коричневий, трохи з нотками болотного сатин. Слабо помітний теплий відлив під певним кутом. Однозначно зірка палетки, відноситься до категорії екстра. І нехай тут немає явних переливів як, наприклад, у хроматиків, але відтінок красиво розкривається на очах.

Я не буду тут обговорювати вартість відтінку, як і» нормально ” чи те, що він в серії екстра і коштує дорожче звичайних. Так як вважаю, що бренд, в общем-то, має право вирішувати цінову політику так, як він вважає за потрібне, а от чи вважає споживач також — вже інше питання.

093 — профіль відтінку “совеня”. Денне світло біля вікна.

094 — заснований на відтінку ” нерозгадана загадка»

Бордовий матовий рефіл. Те саме» яблуко розбрату ” у зустрілися мені відгуках. Відтінок жахливо свотчітся, тут не сперечаюся, але він цілком добре переноситься на очі, в тому числі і тушуется чудово. Підозрюю, що це тушувальна формула бренду.

095 — новий золотисто-персиковий відтінок

Світле золото, сатин. Мені, несподівано, саме цей відтінок сподобався більше всіх в палетці (совеня, звичайно ж теж, але до совеня я була, так би мовити, готова через наявну у мене розсипчастою версії). Пробувала відтінок в якості хайлайтера, але, на жаль, виходить не гладь, а більш шіммерное покриття.

У себе в колекції у мене є два розсипчастих пігменту, профілями яких є для рефілов в палетці. А тому зустрічайте, порівняння:

Перша пара: вирощуюча мохи , розсип (на вказівному пальці) і 091 — профіль відтінку «вирощуюча мохи» (на середньому пальці). В цілому, різниці я не бачу.

денне світло.

совеня розсип (на вказівному пальці) і 093 — профіль відтінку «совеня» (на середньому пальці). Прес більш золотистий, в той час як розсип совеня більше в сірувато-зелений і рожевий відлив трохи більш явний, ніж у преса.

Макіяжі

у макіяжі задіяні всі відтінки з палетки. Тушівка: у внутрішнього куточка 094, до зовнішнього 092. На рухомому столітті відтінок 093, по центру нанесений 091 для посилення відблиску. На нижньому 090, у внутрішньому куточку, частини нижньої повіки і під бровою 095.

тушевка відтінком 094, нанесеним на бордову підкладку. На рухомому столітті 091.

зовнішній куточок оформлений відтінком 092. На рухомому 091. На нижньому столітті 094 на яскраву бордову підкладку.

тушевка матовими з інших палеток. На рухомому столітті 093. 1 повторюся, що палетка викликала тільки позитивні емоції: вона легка у використанні, досить варіативна, хоч і похмура. Поєднання бордового і зеленуватого відтінків взагалі, на мій смак, одні з найбільш виграшних.

В якості висновку хочу створити опитування серед тих, хто читає мене.

Завантажуємо опитування….

P. S. Опитування з невідомої мені причини не вантажиться ні у кого схоже 😭 а тому продублюю питання тут:

Чи буде вам цікаво порівняння бордового “яблука розбрату” в повноформаті і міні версії? зустрічала думку, що вони відрізняються якістю і міні краще, а тому з інтересу замовила собі міні рефіл 🙈