У житті переможця “євробачення” почалася чорна смуга. Спочатку його звинуватили в нетверезому виступі в алма-аті, де артист поводився дивно і викликав обурення фанатів. Але обурення швидко змінилося всепрощаючим співчуттям: білан виправдався за свою п’яну появу на сцені і видав таку порцію одкровень, яку в той момент ніхто не очікував від щасливого на вигляд і успішного співака.

Діма заїкнувся про дві великі секрети, які хотів би, але поки не може розкрити. Зате чесно розповів про те, що дуже переживає через хворобу свого друга і наставника олександра градського, який, на жаль, пішов на наступний день після важкого визнання білана.

«не дай бог, щоб він не одужав. Нема за що. Нехай буде здоровий. Благаю”, – напівшепотом просив діма, але, на жаль, дива не сталося.

На тлі сильного стресу і скандалу з нетверезим концертом артисту довелося важко. Новина про смерть градського сильно підкосила його. «у кращий світ, олександр борисович, ми, я вас люблю — – прощався з ним діма. – стільки всього було, і моя мама говорила: “не лайся з ним!”, але він геніальний-він абсолют і принцип-рідкісна людина!”

Білан в серцях ділився з передплатниками своїм горем: вони з метром були все одно що батько і син …

Тому ні у кого не виникло сумнівів в тому, що діма прийде на прощання зі своїм наставником. Але ось настав день, коли фанати, друзі та рідні проводжали градського в останню путь, а білан так і не з’явився. Пелагея крадькома скидалася сльози, леонід агутін стояв, скам’янівши, олександр розенбаум вдивлявся у фотографії ще молодого олександра борисовича-але де в цей час був білан?

Діма опублікував сторіс, в якій ставить свічку за упокій градського. “з дивеєво, – каже він. – півтори години стояв на морозі”» зворушливий жест, правда, оцінили не всі: чому ж гучними і щирими словами про особисту трагедію не послідувала справа?

Користувачі соцмереж обурюються тим, що білан проігнорував похорон градського, але той на претензії не відповідає і вже повернувся до роботи. “шоу має продовжуватися”, — написав він.