Сирне печиво у формі трояндочок. Підкорить вас і ваших близьких не тільки красою, але і своїм смаком. Воно дуже м’яке і ароматне. Готується дуже швидко і просто, з доступних продуктів.
Вирішила поділитися з гостями сайту сирним печивом «трояндочки». Начинкою в ньому служать збиті з цукром яєчні білки.
Таке печиво – відмінна випічка до домашнього чаювання.
Сирне печиво трояндочки з безе, рецепт з фото покроково
- час підготовки – 10 хвилин
- час приготування-50 хвилин
- кількість порцій– 6
Підготувати всі необхідні інгредієнти. Маргарин попередньо порізати на шматочки і залишити при кімнатній температурі для розм’якшення.
Яйця розділити на жовтки і білки.
З’єднати маргарин з жовтками.
Суміш добре розтерти до однорідності.
Додати сирки.
Знову добре розтерти
В отриману масу просіяти борошно.
Тісто добре вимісити.
Білки попередньо охолодити в холодильнику, а потім збити з лимонним соком в пишну і стійку піну. Не припиняючи збивання, маленькими порціями вводити цукор, поки він весь не закінчиться. Повинна вийти біла стійка маса.
Тісто розкачати в пласт товщиною 7-8 мм і обрівняти його.
Змастити пласт білковою масою.
Згорнути тісто з начинкою в рулет.
Розрізати рулет на гуртки товщиною 2 см і викласти їх на деко, вистелене промасленим папером для випічки.
Деко поставити в духовку, розігріту до температури 180 °с, і випікати «трояндочки» приблизно 30 хвилин.
Подати до чаю або інших улюблених напоїв. При бажанні можна посипати печиво цукровою пудрою.