Сирне печиво у формі трояндочок. Підкорить вас і ваших близьких не тільки красою, але і своїм смаком. Воно дуже м’яке і ароматне. Готується дуже швидко і просто, з доступних продуктів.

Вирішила поділитися з гостями сайту сирним печивом «трояндочки». Начинкою в ньому служать збиті з цукром яєчні білки.

Таке печиво – відмінна випічка до домашнього чаювання.

Сирне печиво трояндочки з безе, рецепт з фото покроково

  • час підготовки – 10 хвилин
  • час приготування-50 хвилин
  • кількість порцій– 6

Підготувати всі необхідні інгредієнти. Маргарин попередньо порізати на шматочки і залишити при кімнатній температурі для розм’якшення.

Яйця розділити на жовтки і білки.

З’єднати маргарин з жовтками.

Суміш добре розтерти до однорідності.

Додати сирки.

Знову добре розтерти

В отриману масу просіяти борошно.

Тісто добре вимісити.

Білки попередньо охолодити в холодильнику, а потім збити з лимонним соком в пишну і стійку піну. Не припиняючи збивання, маленькими порціями вводити цукор, поки він весь не закінчиться. Повинна вийти біла стійка маса.

Тісто розкачати в пласт товщиною 7-8 мм і обрівняти його.

Змастити пласт білковою масою.

Згорнути тісто з начинкою в рулет.

Розрізати рулет на гуртки товщиною 2 см і викласти їх на деко, вистелене промасленим папером для випічки.

Деко поставити в духовку, розігріту до температури 180 °с, і випікати «трояндочки» приблизно 30 хвилин.

Подати до чаю або інших улюблених напоїв. При бажанні можна посипати печиво цукровою пудрою.