Катерина климова не тільки успішна актриса, але і чотири рази мама. Вона виховує дочок єлизавету і беллу, синів матвія і корнія.

Нещодавно знаменитість прийшла разом з хлопчиками на прем’єру екшн-драми рената давлетьярова «льотчик».

Картина розповідає історію радянського льотчика миколи комльова, чий літак був збитий під час повітряного бою взимку 1941 року. Пілот отримав поранення, але вижив і кілька днів пробирався до своїх.

У кінотеатрах прем’єра фільму відбудеться лише 2 грудня, а поки картину показали російським знаменитостям. Запрошення на перегляд отримали гоша куценко, ірина безрукова, олександр ципкін, марія кожевнікова, катерина климова та багато інших.

43-літня климова прийшла в супроводі синів, яких народила в шлюбі з ігорем петренком. Старший син-15 — річний матвій вже переріс маму, а молодший-13-річний корній ось-ось наздожене матір.

Хлопчаки залишилися під враженням від патріотичної картини, а шанувальники актриси від сімейних кадрів.

” молодший буде артистом! у нього особлива, не схожа на стандарт зовнішність. Красунчик”, – пишуть катерині.

Багато сходяться на думці, що діти дуже схожі на батьків.

«старший — тато, молодший — мама», — пишуть в коментарях.

З батьком хлопчиків, російським актором театру і кіно ігорем петренко, катерина климова прожила десять років.

Старша дочка єлизавета, їй зараз 19 років, з’явилася в шлюбі актриси з ювеліром іллею хорошиловим.

А 6-річна ізабелла народилася під час відносин климової з гелою месхі. У 2019 році актриса розлучилася з третім чоловіком.

Тоді знаменитість пояснювала, що акторам непросто зберегти шлюб з цілого ряду причин. Постійні розлуки, постільні сцени на знімальному майданчику, величезна конкуренція. Все це тільки руйнує відносини.

Невдачі в особистому житті зовсім не засмучують катерину. В одному з інтерв’ю вона поділилася, що в першу чергу відчуває себе мамою, і лише потім — актрисою.

123…17

Актриса катерина климова-багатодітна мама

дивитися галерею

Олена акімова